ΑπόψειςΠοδόσφαιρο

Τα αρειανά «θέλω» του Μπράουν Ιντέγιε

Δεν υπάρχουν θεαματικά πράγματα στο μεταγραφικό παζάρι μέχρι στιγμής – ίσως οι ομάδες, (ακόμα κι αυτές που θα δώσουν καλοκαιρινά προκριματικά), πιστεύουν πως χρόνος υπάρχει.

Του Αντώνη Καρπετόπουλου:

Η καλύτερη κίνηση του ΠΑΟΚ ήταν για την ώρα η παραμονή του Βαρέλα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον φορ που ψάχνει και τον στόπερ που έκλεισε. Ο σόουμαν Βαλμπουενά είναι ένα ωραίο στοίχημα – οι άλλοι ήρθαν για να δυναμώσει ο πάγκος του, καθώς η σεζόν έχει play off.

O σταθερός Βράνιες κουβαλάει κάμποση τρέλα: σίγουρα κάποια στιγμή θα τεστάρει τις αντοχές του προπονητή του – δεν είναι όλοι σαν τον Χιμένεθ. Τους Πορτογάλους που θέλει η ΑΕΚ δεν τους ξέρω: αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι στιγμής ο μόνος παίκτης που αποκτήθηκε και μπορεί να βοηθήσει μια ομάδα να αλλάξει επίπεδο, αν βρει τον εαυτό του, είναι ο Μπράουν Ιντέγιε που ήρθε στον Αρη.

Η πιθανότητα της επιστροφής

Είχε φύγει την τελευταία μέρα των μεταγραφών τον Ιανουάριο του 2017. Είχε αποχαιρετήσει  τον κόσμο του Ολυμπιακού κάπως αμήχανα: είχε ξετρελαθεί με τα εκατομμύρια των Κινέζων. Η επιλογή δεν του βγήκε σε καλό: πέταξε δυο χρόνια και κατέληξε δανεικός κάπου στην Ισπανία.

Άφιξη του Μπράουν Ιντέγιε

Θέλω να είμαι ειλικρινής: δεν περίμενα ότι ο Αρης θα έπειθε τον Μπράουν Ιντέγιε να πει το ναι και να ρθει στη Θεσσαλονίκη. Ο Νιγηριανός έφυγε από την Κίνα με ένα τεράστιο συμβόλαιο. Καλοκαιριάτικα έψαχνε μια ομάδα να τον ικανοποιήσει οικονομικά και να του δώσει και τη δυνατότητα ενός restart.

Δεν είναι απλό  για κανένα ποδοσφαιριστή να τα βρει και τα δυο, αλλά οι πιο πολλοί που ξέρω, όταν είναι εκεί γύρω στα 30, επιλέγουν να ποντάρουν στην πιθανότητα να βρουν το μεγάλο συμβόλαιο: ίσως να το βλέπουν και ως εφάπαξ. Ο Ιντέγιε ήθελε πάνω από 1 εκατ ευρώ το χρόνο – χρήματα που δεν μπορούσε να του δώσει ο Αρης. Τι του έδωσε ο Αρης; Την πιθανότητα της μεγάλης επιστροφής, τη δυνατότητα να σβήσει δυο χρόνια που πέρασαν χωρίς να συμβεί στην καριέρα του τίποτα το ουσιαστικό.

Ο Ιντέγιε προτίμησε αυτό από μια ομάδα στη Σαουδική Αραβία π.χ η στα Εμιράτα που χρήματα θα του έδινε περισσότερα. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για τον Αρη. Απέκτησε ένα παίκτη που προτίμησε από το να ψάχνει για χρήματα, να βρει το κίνητρό του να παίξει ποδόσφαιρο. Να ρθει εδώ να βρει τη χαμένη χαρά του.

Περισσότερα στο: https://www.karpetshow.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button