Ποδόσφαιρο

Τα αθώα πανό για δολοφόνους και το έγκλημα ενός video στο instagram

Για μία ακόμη φορά η δικαιοσύνη είναι… συνένοχη.

Εδώ και καιρό συντηρείται μία άρρωστη, τοξική και επικίνδυνη ατμόσφαιρα στην πόλη. Μία ατμόσφαιρα η οποία υποκινεί τη βία και όχι απλά δικαιολογεί δολοφόνους, αλλά αδιάντροπα τους στηρίζει και ζητωκραυγάζει υπέρ τους.

Άπαντες αναρωτιόνται εδώ και πολύ καιρό που βρίσκεται η δικαιοσύνη και η ΔΕΑΒ όλο αυτό το διάστημα. Όλο το διάστημα που βλέπουμε επαναλαμβανόμενα πανό για δολοφόνους, γκράφιτι που «πανηγυρίζουν» δολοφονίες και σχόλια που προσπαθούν να ξεπλύνουν ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που έχει δει η πόλη με τον πιο σιχαμερό τρόπο.

Το τελευταίο διάστημα είδαμε τη ΔΕΑΒ ξαφνικά να δείχνει ευαισθησία, να καλεί επιτέλους κάποιον σε απολογία. Ήταν κάποιος από τους παραπάνω; Σαφώς και όχι! Ήταν ένας Αρειανός που ανέβασε ένα βίντεο στα social media, ζητούσε από τον κόσμο της ομάδας του να φορέσει κιτρινόμαυρες μπλούζες και τόνιζε ότι δεν πρέπει να βρεθεί στο γήπεδο οπαδός άλλης ομάδας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι απλώς ο παραπάνω άνθρωπος κλήθηκε από τη ΔΕΑΒ, αλλά με διαδικασίες… express τιμωρήθηκε με 10.000 ευρώ πρόστιμο! Μισθός δηλαδή περίπου ενός χρόνου για πάρα πολλούς ανθρώπους.

Στον αντίποδα από τους ανθρώπους της ΔΕΑΒ κλήθηκαν μόνο όσοι ανέβασαν το πρώτο πανό υπέρ των δολοφόνων. Και πάλι όμως, όχι απλά δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη αλλά αντιθέτως δικάστηκαν δύο χρόνια μετά και κρίθηκαν αθώοι!

Για να κάνουμε τη… σούμα, ένα βίντεο από φίλο της μίας ομάδας στο instagram σημαίνει 10.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ η ανάρτηση πανό υπέρ δολοφόνων δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση πρόβλημα για τις αρμόδιες αρχές!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button