Ποδόσφαιρο

Τίμησαν τον Βασίλη Ψηφίδη και μίλησαν για τον Άρη και την Βέροια

Στο κέντρο Φλαμουριές της Βέροιας, τιμήθηκε από φίλους του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Θεσσαλονίκης Βασίλης Ψηφίδης.

Ο Βασίλης Ψηφίδης, ο οποίος ζει εδώ και 50 χρόνια στο Χιούστον των Η.Π.Α., υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής του ‘Άρη τη δεκαετία του 1960. Συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας το 1970, στο Καυταντζόγλειο στάδιο στο νικηφόρο παιχνίδι του Άρη με τον ΠΑΟΚ.Η πρωτοβουλία της συνάντησης ανήκε στο Βεροιώτη μαθηματικό Κώστα Παπαδόπουλο και σ΄ αυτήν παρευρέθηκαν οι παλιοί άσσοι της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος και Γιάννης Παπαφωτίου, που διατηρούν προσωπικές σχέσεις φιλίας με το Βασίλη Ψηφίδη. Ακόμη το παρών έδωσε η μεγάλη δόξα του Άρη, Βεροιώτης στην καταγωγή Άγγελος Σπυρίδων.

Την παρέα αποτελούσαν φίλοι του τιμηθέντα και του ποδοσφαίρου, ο Σούλης Σοφιανίδης, Γιάννης Χριστοδουλίδης, Κυριάκος Τσαγαλάς, Στράτος Εκατός και Μιχάλης Τρανίδης. Η ομήγυρη τρώγοντας και πίνοντας θυμήθηκαν μεγάλες στιγμές ποδοσφαιρικές, τόσο για τον Άρη, όσο και για τη Βασίλισσα του Βορρά Βέροια.

Πηγή. kerkidasport.gr 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button