Ποδόσφαιρο

Τέσσερις συλλήψεις στο ΑΕΚ – Ατρόμητος

Τέσσερα άτομα, ηλικίας συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια ελέγχων για την πρόληψη της αθλητικής βίας κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων- ηλικίας 21, 24, 26 και 32 ετών – που συνελήφθησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί όπλων και για παράνομη λειτουργία ασυρμάτων και ραδιοσυχνοτήτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε στον  21χρονο και των 24χρονο,  έξω από το γήπεδο πριν αρχίσει ο αγώνας, εντοπίστηκαν να κατέχουν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Κατόπιν στοχευμένου ελέγχου και σωματικής έρευνας στον 26χρονο που βρίσκονταν περιμετρικά του γηπέδου, όσο εξελίσσονταν η είσοδος και η κυκλοφορία των φιλάθλων προς τις κερκίδες, βρέθηκε στην κατοχή του σουγιάς.

Ακόμη, μετά την έναρξη του αγώνα εντοπίστηκε στον περιβάλλοντα χώρο της αθλητικής εγκατάστασης ο 32χρονος να κατέχει σουγιά, πολυεργαλείο και φορητό ασύρματο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button