Γενικά

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Θεσσαλονίκη σήμερα

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη.

Στις 17:00 μέλη των φοιτητικών παρατάξεων Κυπρίων “Πρωτοπορία” και “Αναγέννηση” θα συγκεντρωθούν έξω από τον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας, με πρόθεση να κάνουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Στις 18:30, μέλη της Δημοκρατικής Κίνησης Φοιτητών “Προοδευτική” θα συγκεντρωθούν στην πλατεία Καμάρας και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το τουρκικό προξενείο, για την επικόλληση σχετικού ψηφίσματος.

Στις 19:45, μέλη της Παγκύπριας Ενιαίας Οργάνωσης Φοιτητών θα πραγματοποιήσει πορεία, ύστερα από εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο πνευματικό κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά. Η πορεία αναμένεται να καταλήξει στο τουρκικό προξενείο. Ομιλητές της εκδήλωσης είναι οι: Σάββας Καλεντερίδης, αντισυνταγματάρχης ε.α. και συγγραφέα και Μιχάλης Χρυσανθόπουλος, Διοικητής της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδας -Αυστραλίας.

Στις 15:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς θα διαμαρτυρηθούν στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης και θα επιχειρήσουν να αποτρέψουν τη διενέργεια πλειστηριασμών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button