YellowRadio.grΠοδόσφαιρο

Τέσσερις για τρεις θέσεις: Τα προγράμματα των ομάδων που θέλουν την οκτάδα

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας θέλοντας να αποφύγει μία κολοσσιαία αποτυχία.

Οι κιτρινόμαυροι έμειναν στο 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο και βρίσκεται σε ένα τεντωμένο σχοινί ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων της σεζόν, όπου θέλει βαθμούς προκειμένου να βρεθεί στο 5-8.

Ο Άρης βρίσκεται στους 29 βαθμούς και έχει έναν εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό πριν υποδεχθεί τον ΟΦΗ την τελευταία αγωνιστική.

Στους 29 βαθμούς βρίσκεται και ο ΟΦΗ που θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό πριν τον αγώνα με τον Άρη, έχοντας πολύ δύσκολο έργο.

Στους 28 βαθμούς είναι ο Ατρόμητος που υποδέχεται την ΑΕΚ και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό, ενώ ο Βόλος (28β.) υποδέχεται την Κηφισιά προτού αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας.

Όλα δείχνουν ότι ο Άρης με μία νίκη μπορεί να βρεθεί στην οκτάδα, αλλά χρειάζεται επειγόντος το 2/2 αν θέλει να έχει ελπίδες για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button