Ποδόσφαιρο

Τέρμα τα ψέματα…ο Άρης επιστρέφει

Την 1η Απριλίου τελειώνουν σε τα ψέμματα για τον ποδοσφαιρικό Άρη, ο οποίος με νίκη επί της Δόξας Δράμας σφραγίζει σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο της επιστροφής στη Super league αλλά και παίρνει προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. 

Την Κυριακή (17:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης υποδέχεται τη Δόξα Δράμας. Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφορούν από σήμερα (5 ευρώ για τις θύρες 1 και 3, 10 ευρώ στη 2 και 15 στα επίσημα). Τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα, αφού ο κόσμος του Άρη θα βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, δίνοντας ώθηση στους ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Σπανού.

Ο Δημήτρης Σπανός κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης αναμένεται να δείξει τις σκέψεις του για τον αγώνα της Κυριακής. Με δεδομένες τις απουσίες του Μουμίν και του Μιχάλη Μπαστακού αλλά και την επιστροφή των Χαντί και  Βαλεριάνου, ο Αιγιώτης τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του. Βέβαια δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές στην αρχική 11αδα. Πιθανή φαντάζει η χρησιμοποίηση του Βαλεριάνου στο αριστερό άκρο της άμυνας όπως και του Γιάννη Πασά στην επιθετική γραμμή. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές.

Το θετικό για τον Άρη είναι πως θα έχει προηγηθεί και ο αγώνας Παναχαϊκή- ΟΦΗ. Έτσι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος θα γνωρίζουν εάν μπορούν να περάσουν πρώτοι στο βαθμολογικό πίνακα ή αν θα αυξήσουν και άλλο τη διαφορά τους από την 3η θέση. Βέβαια η νίκη επί της φορμαρισμένης Δόξας φαντάζει μονόδρομος κυρίως για ψυχολογικούς λόγους αλλά και για τη μάχη της 1ης θέσης.

Απέναντι λοιπόν στην αναγεννημένη Δόξα Δράμας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη καλούνται να σφραγίσουν σε μεγάλο βαθμό το εισιτήριο της επιστροφής. Δίνοντας παράλληλα τέλος στα ψέματα αλλά και στην 4χρονή απουσία της ομάδος από τα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button