Γενικά

Τένις: Επιτρέπεται η άθληση στο ΟΑΚΑ με ιατρική βεβαίωση

Με ιατρική βεβαίωση θα μπορούν ν’ αθλούνται όσοι το επιθυμούν στα γήπεδα τένις του Ολυμπιακού Σταδίου, τα οποία άνοιξαν πλέον ξανά.

Εκατοντάδες αθλούμενοι αλλά και επαγγελματίες του χώρου (προπονητές, ακαδημίες), δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα τένις του ΟΑΚΑ καθώς παρά το “άνοιγμα” του αθλήματος από τις 5 Μαΐου, το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης παρέμενε κλειστό.

Από τη Δευτέρα (18/05), δύο εβδομάδες μετά την άρση της απαγόρευσης για το τένις, τα γήπεδα τένις του ΟΑΚΑ μπορούν να υποδεχθούν τους λάτρεις του αθλήματος, ωστόσο οι προϋποθέσεις είναι πιο δύσκολες σε σχέση με τα ιδιωτικά τένις κλαμπ ή ορισμένα δημοτικά γήπεδα τένις που έχουν ανοίξει. Το ΟΑΚΑ που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υποχρεώνει τους αθλούμενους να επισκεφτούν γιατρό πριν χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις του Σταδίου.

Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αντισφαίρισης, διαθέτουν 16 γήπεδα τένις με δύο κεντρικά courts και δραστηριοποιούνται αρκετοί προπονητές και ακαδημίες εκμάθησης τένις ενώ τα γήπεδα δίδονται και προς ενοικίαση στα μέλη του ΟΑΚΑ.

Πηγή: Tennis24

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button