Μπάσκετ

Τέλος ο Αταμάν από τον Παναθηναϊκό!

Έπειτα από συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αποφασίστηκε ο Τούρκος προπονητής να αποχωρήσει έπειτα από μια τριετία στον πάγκο της ομάδας.

Ο Αταμάν ανέλαβε το «τριφύλλι» το καλοκαίρι του 2023 και το οδήγησε στην κατάκτηση της Euroleague στην πρώτη του σεζόν (2024), τη συμμετοχή σε ακόμα ένα Final Four (2025), σε ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, καθώς και σε δύο εγχώρια Κύπελλα.

Ωστόσο, η αποτυχία της σεζόν 2025-2026 ήταν μεγάλη, κυρίως σε ό,τι αφορούσε την πορεία των Κυπελλούχων Ελλάδας στην Euroleague και την απουσία τους από το Final Four του “Telekom Center”. Άλλωστε, και ο ίδιος ο Αταμάν είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα συνεχίσει στην Αθήνα αν η ομάδα του δεν φτάσει στην κορυφή της Ελλάδας ή της Ευρώπης το καλοκαίρι του ’26.

Στη συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών αποφασίστηκε πως η καλύτερη λύση για όλους είναι να μπουν «τίτλοι τέλους» στην κοινή τους πορεία. Έτσι, το «τέλος εποχής» για τον Αταμάν στον Παναθηναϊκό ήρθε και με τη… βούλα και το «τριφύλλι» πλέον ψάχνει στην αγορά τον επόμενο προπονητή του.

Με βίντεο στα social media ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Εργκίν Αταμάν:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button