Ερασιτέχνης

Τέλος από τον Άρη ο Ντούλος

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Άρη για τα όσα προσέφερε στην ομάδα ο Νίκος Ντούλος καθώς ο έμπειρος αθλητής δεν θα συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους την νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ΑΡΕΙΑΝΗ οικογένεια της υδατοσφαίρισης στον Νίκο Ντούλο για την μεγάλη του προσφορά και συμβολή του στην άνοδο της ομάδος μας στην Α2 Κατηγορία !!

Ο Νίκος Ντούλος με την τεράστια εμπειρία και αποτελεσματικότητα του ήτανε ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας στην περσινή πετυχημένη πορεία της.
Δυστυχώς ο Nikolaos Ntoulos λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορεί να μας ακολουθήσει στις 20 περίπου αγωνιστικές του πρωταθλήματος λόγω της διαμονής του στην ΧΊΟ, για αυτό θα αγωνιστεί στο πολύ μικρότερο σε διάρκεια πρωτάθλημα της Β κατηγορίας.

Νικόλα όλος ο πολιστικός ΆΡΗΣ και όχι μόνο σου εύχεται καλή επιτυχία στην νέα σου ομάδα, με την ευχή οι δρόμοι μας να ξανανταμώσουνε!!

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button