Ποδόσφαιρο

Τάσος Μπακασέτας: “Συγνώμη από τη φύση, τα ζώα και τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν”

Ο Τάσος Μπακασέτας συγκλονίζει με ένα μήνυμα του στο instagram για τις φωτιές που έχουν πλήξει τόσο την Ελλάδα όσο και την Τουρκία.


O Τάσος Μπακασέτας με ένα συγκλονιστικό μήνυμα του ζητάει απ’ όλους να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και το μερίδιο που τους αναλογεί και να ζητήσουν συγνώμη από τη φύση, τα ζώα, τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν όπως χαρακτηριστικά γράψει.

Μάλιστα ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας αναφέρεται τόσο στην Ελλάδα και τις φωτιές που επικρατούν σε όλη τη χώρα αλλά και στην Τουρκία που περνάει μια ανάλογη κατάσταση. Μάλιστα η ανάρτηση του μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 20 χιλιάδες αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μπακασέτα:

“Είναι στιγμή να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ν’ αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί χωρίς απλά και δίχως σκέψη να το μεταβιβάζουμε μέσα στο γενικότερο ανάθεμα.

Είναι στιγμή να σκεφτούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε και να φροντίσουμε να συμβάλλουμε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι στιγμή να ζητήσουμε συγνώμη στη φύση, στα ζώα και στις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν χωρίς δικαίωμα επιλογής.

Είναι στιγμή ν’ αναγνωρίσουμε τις πραγματικές αξίες, τους καθημερινούς ήρωες, τ’ αληθινά πρότυπα ζωής κι όχι τα όμορφα περιτυλίγματα.

Είναι στιγμή να κλάψουμε για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον υπόλοιπο κόσμο που καίγεται. Να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές.

Μα βασικά είναι στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ν’ αλλάξουμε.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button