Ποδόσφαιρο

Τάντιτς: «Είμαι ο καλύτερος παίκτης της Σερβίας, έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα»

Ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας Ντούσαν Τάντιτς δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός πως χρησιμοποιήθηκε στο ματς με την Αγγλία ως αλλαγή στο 61΄ στη θέση του Μίτροβιτς. «Είμαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, θέλω να παίζω 90 λεπτά».

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε εκτός ενδεκάδας στο πρώτο ματς των Σέρβων στο Euro κόντρα στην Αγγλία (0-1) με συνέπεια να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκεια του για την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού «Πίξι» Στόικοβιτς.

«Μίλησα ασφαλώς με τον προπονητή. Είχαμε καλή επικοινωνία. Δυσκολεύτηκα να το δεχθώ γιατί το ματς ήταν κόντρα στην Αγγλία. Είμαι ο αρχηγός της Σερβίας, ο ηγέτης και νομίζω είμαι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Το λέω αυτό χωρίς να έχω δήθεν σεμνότητα. Έπρεπε να βρίσκομαι στην ενδεκάδα, αλλά σέβομαι την απόφαση του προπονητή.

Θα έκανα σίγουρα περισσότερα πράγματα εάν έπαιζα 90 λεπτά. Εάν θέλει ο προπονητής να παίζει ο Τάντιτς 30 λεπτά το καταλαβαίνω και σέβομαι την απόφαση του, εγώ όμως θέλω 90 λεπτά».

Ο Στόικοβιτς από την πλευρά του εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας του.

«Δεν είναι καλό αυτό που είπε. Δεν είναι καθόλου καθόλου καλό, δεν είναι καλό. Ήταν απόφαση μου για λόγους τακτικής. Ήθελα τον Τάντιτς με φρέσκα πόδια στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος και τίποτε περισσότερο. Έχει να κάνει με την τακτική, τίποτα άλλο».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button