Ποδόσφαιρο

«Σύννεφα» για Γρηγορίου στον Πανσερραϊκό!

Η εντός έδρας ισοπαλία του Πανσερραϊκού με τον Λεβαδειακό (2-2 έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στα «λιοντάρια», με την θέση του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο να είναι πλέον κάτι παραπάνω από επισφαλής.

Μεγάλη απογοήτευση έφερε στον Πανσερραϊκό η εντός έδρας ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό με 2-2, για την 4η αγωνιστική της Super League, καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμη και με 2-0, ενώ όταν ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι, έμειναν μετά από λίγο με δέκα παίκτες, γεγονός που δεν εκμεταλλεύτηκαν τα «λιοντάρια» στα 20 εναπομείναντα λεπτά.

Το γεγονός πως ο Πανσερραϊκός έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα με τρεις ήττες (ΠΑΟΚ, Άρης, Παναιτωλικός) και μία ισοπαλία με την ομάδα της Βοιωτίας, έχει φέρει σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας, αναφορικά με το μέλλον του Μιχάλη Γρηγορίου στον πάγκο.

Μάλιστα, μετά το φινάλε του αγώνα οι φίλαθλοι των Σερρών γιούχαραν τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον προπονητή, λόγω του ότι ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό.

Είναι δεδομένο πως το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν εξελίξεις, με την θέση του Μιχάλη Γρηγορίου να είναι πολύ δύσκολη. Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Σερραίοι ταξιδεύουν την επόμενη αγωνιστική στην Αθήνα για να παίξουν κόντρα στον Παναθηναϊκό και το σενάριο να κάνουν την τέταρτή τους ήττα σε μόλις πέντε ματς, είναι πολύ πιθανό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button