Διεθνή

Στοίχημα: Σύμμαχοι και στο γήπεδο;

Χαιρετώ τους απανταχού τζογαδόρους,

Το Ιράν – Συρία είναι το ματς της ημέρας και αυτή η τελευταία αγωνιστική των Προκριματικών στη ζώνη της Ασίας έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Απλά σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δούμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας το Ιράν, την Συρία και την Ρωσία να αντιμετωπίζουν τις ΗΠΑ, την Αγγλία και την Τουρκία.

Η ταλαιπωρημένη Συρία που αναγκάστηκε να δίνει τα εντός έδρας της στην Μαλαισία μπορεί με μια νίκη να προκριθεί ακόμα και απευθείας στο Μουντιάλ ανάλογα με την εξέλιξη στο Ουζμπεκιστάν – Ν. Κορέα ή να έχει και μια δεύτερη ευκαιρία αν τερματίσει στην τρίτη θέση. Η πολιτική μπορεί να παίξει μπάλα εδώ καθώς το Ιράν με την Συρία είναι σύμμαχοι σε όλα τα επίπεδα και νομίζω αξίζει να ρισκάρουμε με την πιθανότητα οι Ιρανοί να βοηθήσουν την Συρία. Θα ποντάρω στο Χ2 ενώ το ματς θα παιχτεί και στο live καθώς την ίδια ώρα θα πέφτουν κορμιά στο Ουζμπεκιστάν – Ν. Κορέα.

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει και ο Β’ Όμιλος στην Ασία. Το αποτέλεσμα στο Αυστραλία – Ταϋλάνδη που παίζει το μεσημέρι θα επηρεάσει το Σαουδική Αραβία – Ιαπωνία όπου οι γηπεδούχοι λογικά θα χρειαστούν κάτι παραπάνω από μια απλή νίκη απέναντι στην Ιαπωνία που πάντως έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Στο Κατάρ – Κίνα η παράδοση γράφει 9 στα 10 under και 8 στα 10 no goal ενώ στο Μάλι – Μαρόκο σκέφτομαι το διπλό (6-0 κέρδισε προχτές στην έδρα του το Μαρόκο το Μάλι). Στο Μολδαβία – Ουαλία το διπλό αξίζει να παιχτεί με χάντικαπ καθώς οι Ουαλοί θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν και την διαφορά των τερμάτων τους στην βαθμολογία.

Κλείνουμε με το Εκουαδόρ – Περού όπου οι τιμές ξεφεύγουν και δεν λένε την αλήθεια. Σίγουρα φαβορί ο γηπεδούχοι αλλά όχι για 1.50. Το Περού (Χ2) έχει χάσει στα τελευταία ματς μόνο από την Βραζιλία και το διπλό προκαλεί καθώς παίζει ακόμα και πάνω από 6.00.

www.dumspirobet.net

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button