Ποδόσφαιρο

Σόουζα: “Eχω αποκτήσει μια ξεχωριστή σχέση με την ομάδα”

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ούγκο Σόουζα, μίλησε στο instagram live του novasports.gr και μίλησε για τους “κίτρινους” και όχι μόνο!

Για τις μέρες καραντίνας, είπε: “Δεν είναι εύκολο, ειδικά για εμάς που είμαστε από άλλη χώρα και είμαστε μακριά από τις οικογένειές μας. Είμαι όμως γενικά αισιόδοξος άνθρωπος και έτσι αντιμετωπίζω και αυτό που γίνεται τώρα”. 

Για την κατάσταση στην Πορτογαλία και στο Πόρτο το οποίο είναι η γενέτειρά του, είπε: “Η Πορτογαλία είχε και αυτή γρήγορη αντίδραση όπως και η Ελλάδα. Και αυτό βοήθησε ώστε να μη διαδοθεί ο ιός. Τα μέτρα και εκεί είναι όπως εδώ στην Ελλάδα ενώ αυτή την περίοδο υπάρχει και ο έλεγχος των μετακινήσεων στους δρόμους γιατί είναι Πάσχα και πολύς κόσμος θέλει να φύγει από τα αστικά κέντρα. Χρειάζεται όμως να έχει τα απαραίτητα χαρτιά”. 

Συμπλήρωσε: “Χρειάζεται από όλους μας υπομονή και ο καθένας να έχει ευθύνη και για τον εαυτό του και για τον άλλον. Χαίρομαι που και στην Ελλάδα τα νούμερα είναι χαμηλά και με εξέπληξε ευχάριστα και η αντίδραση των Ελλήνων που ανταποκρίθηκαν στα μέτρα”. 

Για την επιστροφή στην ενεργό δράση και για τον στόχο του Άρη, είπε: “Είναι η τέταρτη σεζόν μου στον Άρη και ξέρω πολύ καλά τι θέλει και ο κόσμος από την ομάδα και τι είναι η ομάδα για τον κόσμο. Θέλουμε να δώσουμε κάτι στον κόσμο. Τώρα έχουμε τη διακοπή, δουλεύουμε όλοι στο σπίτι για να μείνουμε στην κατάσταση που πρέπει. Σε ό,τι αφορά στο Κύπελλο ξέρουμε πόσο πολύ το θέλει ο Άρης που είναι μια ιστορική ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο του Κυπέλλου”. 

Απαντώντας ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός σε ερωτήσεις που του έκανε και ο κόσμος μέσω των μηνυμάτων την ώρα του Live, είπε επίσης… 

Για το πότε θα βάλει το πρώτο του γκολ, είπε: “Ήμουν κοντά στο να σκοράρω στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όπως και να ‘χει, ο κόσμος ξέρει ότι δίνω το 100% στο γήπεδο”. 

Για το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται και τις σκέψεις που κάνει είπε: “Δεν το σκέφτομαι αυτό τώρα. Κοιτάω το παρόν. Τα χρόνια που είμαι στον Άρη έχω αποκτήσει μια ξεχωριστή σχέση με την ομάδα. Όταν έρθει η ώρα θα καθίσουμε να συζητήσουμε. Το μέλλον δεν μπορεί κανείς να το ξέρει”. 

Για τη δύναμη του Άρη μεσοεπιθετικά, είπε: “Είμαστε πολύ δυνατοί. Έχουμε παίκτες που μπορούν σε ένα λεπτό να αλλάξουν την ισορροπία ενός παιχνιδιού”. 

Για την πιθανότητα τα παιχνίδια να είναι χωρίς κόσμο είπε: “Σίγουρα δεν είναι ωραίο το ποδόσφαιρο να είναι χωρίς κόσμο. Είναι όμως θέμα που έχει να κάνει με την υγεία. Σε ό,τι αφορά εμάς είναι δεδομένο ότι ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση και βάζει πίεση στην ομάδα που μας βοηθάει πολύ”. 

Του ζητήθηκε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο του Άρη. Και είπε: “Να προσέχετε τους εαυτούς σας. Όταν επιστρέψουμε στην ενεργό δράση να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας”. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button