Ποδόσφαιρο

Σόουζα: Το “αντίο” στον Άρη, η ευχή για έναν τίτλο και η υπόσχεση επιστροφής! (pic)

Η ώρα του αποχαιρετισμού ανάμεσα σε Άρη και Ούγκο Σόουζα έφτασε!

Ένας από τους παίκτες που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του Άρη και “σημάδεψε” με την παρουσία του και την συνεισφορά του στα δύσκολα χρόνια που πέρασε η ομάδα στις κατώτερες κατηγορίες έστειλε το “διαδικτυακό του “αντίο” μιλώντας μόνο με τα καλύτερα λόγια για όλους τονίζοντας πως και ο ίδιος νιώθει μέλος της “κιτρινόμαυρης” οικογένειας.

Ο Πορτογάλος αμυντικός δημοσίευσε δύο πολύ ξεχωριστές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram λέγοντας:

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο στον ΑΡΗ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα που δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στον ΑΡΗ πέρασα 4 όμορφα χρονια. Ήμουν πάντα παρών στα δύσκολα, έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα. Θα έχω τον ΑΡΗ για πάντα στην καρδια μου και περισσότερο την αγάπη που εισέπραξα όλα αυτά τα χρονια από τον κόσμο. Οι οπαδοί του ΑΡΗ είναι μοναδικοί και τους αξίζουν τα καλύτερα. Εύχομαι μέσα από την καρδια μου φέτος να πανηγυρίσουν έναν τίτλο. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Εις το επανιδείν … Vamos Arianara mou!»

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

Ήρθε η ώρα να πω αντίο στον ΑΡΗ. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμένα που δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στον ΑΡΗ πέρασα 4 όμορφα χρονια. Ήμουν πάντα παρών στα δύσκολα, έδωσα και την ψυχή μου για την ομάδα. Θα έχω τον ΑΡΗ για πάντα στην καρδια μου και περισσότερο την αγάπη που εισέπραξα όλα αυτά τα χρονια από τον κόσμο. Οι οπαδοί του ΑΡΗ είναι μοναδικοί και τους αξίζουν τα καλύτερα. Εύχομαι μέσα από την καρδια μου φέτος να πανηγυρίσουν έναν τίτλο. Θα είμαι πάντα ένας από εσάς. Εις το επανιδείν … Vamos Arianara mou

A post shared by Hugo Souza 🇵🇹 (@hugosousa3) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button