Ποδόσφαιρο

Σωτηρόπουλος: “Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και ο Άρης και η Παναχαϊκή θέλουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο”

Ο πρώην προπονητής της Σπάρτης Κώστας Σωτηρόπουλος, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό x-press».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι Παναχαϊκή – Άρης:

Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ιστορικά σωματεία, είναι δυο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και επειδή και η Παναχαϊκή θέλει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και ο Άρης, θα είναι ένας καλός αγώνας με πολύ κόσμο, γιατί και ο αγωνιστικός χώρος της Παναχαϊκής είναι πολύ καλός και κακά τα ψέματα στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν είναι και τόσο καλός ο αγωνιστικός χώρος όσο θα είναι στην Πάτρα.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, ποιοτική και θέλει καλό αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι άδικα στις θέσεις που βρίσκονται, έχουν ξεχωρίσει αυτές οι ομάδες για να είμαστε πιο ρεαλιστές θα ήταν πιο δίκαιο να ανέβουν και οι 3 στην Σούπερ Λίγκα.

Αν έχει καλό καιρό στην Πάτρα θα έχει τουλάχιστον 5.000 κόσμο, το γήπεδο χωράει γύρω στις 8.000. Εγώ σαν προπονητής μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα ήθελα οπαδούς και από τις δυο ομάδες θα είναι άλλη ατμόσφαιρα.

Που πιστεύετε θα κριθεί το παιχνίδι:

Ξέρω ότι και οι δυο προπονητές γνωρίζονται όπως και οι ομάδες γνωρίζονται, έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Άρης και η Παναχαϊκή όχι τόσο έμπειροι όσο του Άρη αλλά  έχουν δίψα και όρεξη, τεχνικά και τακτικά είναι ίδιες, προσπαθούν να παίξουν, τον Δημήτρη τον Σπανό τον ξέρω και την τακτική που θα χρησιμοποιήσει γνωρίζω,  νομίζω ότι αν δεν βρέχει θα δούμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, από την μια έχουμε την καινούρια Παναχαϊκή και από την άλλη τον γνωστό Άρη που δεν χρειάζεται να πούμε πράγματα γι’ αυτήν την ομάδα.  Ο Άρης έχει μια τακτική ένα στυλ μια φιλοσοφία και η Παναχαϊκή έχει τα δικά της καλά.

Ένα σχόλιο τις δηλώσεις του κύριου Φρυδόπουλου ότι δεν είναι φαβορί και δεν πάνε για άνοδο:

Από ότι ξέρω δεν έχει βγει κανένας από την Παναχαϊκή να πει πάμε για άνοδο, πάμε να φτιάξουμε αθλητικό κέντρο να οργανωθούμε και ότι γίνει, αλλά όταν βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση είναι λογικό να βλέπεις ότι φτάνεις πολύ κοντά στην άνοδο. Οι άνθρωποι εκεί μέσα  έχουν κάνει την σειρά τους έχουν την οργάνωση τους και τον στόχο τους, αυτό λένε στον κόσμο γιατί να μην τους πιστέψουμε, γιατί  η Παναχαϊκή έχει περάσει πολλά σαν ομάδα.

Για την ομάδα που προπονεί:

Είμαι στον Σκουφά Κομποτίου η ομάδα είναι κοντά στην Άρτα και ήμαστε στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής και όταν ήρθα στην ομάδα ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα αλλά το παλέψαμε.

Είναι δίκαιο πρώτος ο Άρης:

Η βαθμολογία τα λέει όλα δεν είναι τυχαία εκεί. Και προχθές στην Καλλιθέα που είδα το παιχνίδι έκανε 20 τελικές προσπάθειες, σκοράρισε 3 φορές το ένα δεν το είδε ο διαιτητής αν όμως ήταν στην θέση που έπρεπε γιατί έκανε λάθος τώρα θα είχε άλλους 2 πόντους.

Ενδεχόμενη νίκη της Παναχαϊκής θα είναι πολύ συναρπαστικό το πρωτάθλημα, γιατί μετά και ο ΟΦΗ πηγαίνει στην Πάτρα. Αν ο Άρης περάσει αλώβητος τα 3 παιχνίδια θα είναι αδιαφιλονίκητα το φαβορί.

Σχετικά με το όσα συνέβησαν στην Τούμπα και τα όσα έκανε ο Σαββίδης είπε:

Πιστεύω ότι έφτασε η ώρα να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμοστούν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ. Μιλάω για όλους τους κανονισμούς που τους έχει αναγνωρίσει και η ΕΠΟ.

Πιστόλι έχει πολύς κόσμος αλλά δεν μπαίνει στο γήπεδο. Τον κύριο Σαββίδη δεν τον ξέρω αλλά νομίζω ότι έχει παρασυρθεί, κάποιοι γύρω γύρω του κάνουν την ζημιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button