Γενικά

«Σχεδόν έτοιμο το συμβόλαιο με τη Mercedes»

Κύριο θέμα συζήτησης πριν ξεκινήσει η αγωνιστική δράση στο Πριγκιπάτο του Μονακό για το έκτο Grand Prix της φετινής σεζόν της Formula 1, ήταν η πιθανή μεταγραφή του Λιούις Χάμιλτον στη Scuderia Ferrari. O επικεφαλής των κόκκινων, Φρεντ Βασέρ, ρωτήθηκε για τις φήμες των τελευταίων ημερών, τις οποίες διέψευσε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το Grand Prix Μονακό, ο Χάμιλτον ρωτήθηκε σχετικά με το πόσο πιθανό είναι να οδηγεί για τη Ferrari το 2024: «Όταν είσαι σε διαδικασία διαπραγμάτευσης ενός νέου συμβολαίου, πάντα θα υπάρχουν φήμες. Μέχρι να σας πω εγώ κάτι καινούργιο, αυτά θα συμβαίνουν. Ένα συγκεκριμένο άτομο σε αυτή την αίθουσα έχει γράψει τουλάχιστον μία από τις φήμες που κυκλοφορούν. Ίσως με τη ματαίωση του αγώνα στην Ίμολα να βαρέθηκε».

Επιπλέον, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, μίλησε για την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις του με τη Mercedes και έκανε μια σημαντική αποκάλυψη: «Η ομάδα μου δουλεύει στενά στο παρασκήνιο με τον Τότο Βολφ. Είμαστε κοντά στο να έχουμε έτοιμο το συμβόλαιο. Έχει αφοσιωθεί η ομάδα μου κι έτσι μπορώ να συγκεντρωθώ στη δική μου δουλειά. Συνήθιζα να κάνω τις διαπραγματεύσεις μόνος μου και ήταν ιδιαίτερα αγχωτικό και δεν χρειάζεται να το ξανακάνω. Είναι η πρώτη φορά που δεν κάνω εγώ τις διαπραγματεύσεις για ένα νέο συμβόλαιο. Έχω μια φοβερή ομάδα που κάνει φοβερή δουλειά στο παρασκήνιο. Λέω το τι θέλω και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Ελπίζω τις επόμενες εβδομάδες να έχουμε κάποιου είδους ανακοίνωση. Είμαστε πολύ κοντά στην ανανέωση».

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον Λιούις Χάμιλτον στην ίδια ομάδα μίλησε και ο Σαρλ Λεκλέρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button