Μπάσκετ

Σφραγίζει το εισιτήριο για τα play offs

Τη δυνατότητα να εξασφαλίσει την είσοδο στα play offs της Basketball league έχουν σήμερα οι παίκτες του Άρη. Αφού με νίκη απέναντι στον Κολοσσό η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου κατακτά την 8η θέση.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έδωσε άλλο αέρα στον Άρη και ενώ η ομάδα βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα με συνεχόμενες νίκες κατάφερε να διεκδικεί την είσοδο στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Ενδεικτικό είναι πως η ομάδα του Άρη απέχει μόνο 4 νίκες από την κυπελλούχο και κάτοχο του champions league ΑΕΚ, γεγονός που μαρτυρεί την μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Βέβαια η είσοδος στα play offs δεν είναι επιτυχία στον Αγ ωστόσο μετά την κακή αγωνιστική χρονιά με τα πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα γεννά αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Μπορεί θεωρητικά αλλά και πρακτικά ο Άρης να έχει ελάχιστες πιθανότητες κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως οι φίλαθλοι του Άρη θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν άλλο ένα βροντερό παρών σε ένα ντέρμπι και να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια αποτυχημένη χρονιά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button