Ποδόσφαιρο

«Σφαλιάρα» (4-0) από τον Αετό Βασιλικών για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων/Θεσσαλονίκης

Φιλική ήττα… «σφαλιάρα» με σκορ 4-0 γνώρισε κόντρα στον Αετό Βασιλικών ο Ηρακλής Αμπελοκήπων, που έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Ηρακλή έκανε αρκετές δοκιμές, ενώ οι παίχτες που αγωνίστηκαν στα Βασιλικά δεν είχε σπουδαία χημεία και φυσικά είναι χαμηλότερης δυναμικής από την ομάδα που αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΝΕ μια μέρα νωρίτερα που είχαν νικήσει με 0-3.

ο τελικό 4-0 υπέρ του Αετού Βασιλικών είναι μεν βαρύ, ωστόσο το ζητούμενο σε αυτό –  όπως και σε όλα γενικά τα φιλικά – δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά η αξιολόγηση του υλικού.

Από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις στους «κυανολεύκους», με τον Γιώργο Ακριτόπουλο να περιμένει με μεγάλη προσμονή την απαραίτητη ενίσχυση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αετός Βασιλικών (Γ. Παπαδόπουλος): Σαράφης, Μελίδης, Καρακίτσος, Καρατζάς, Τριανταφυλλίδης, Πιπινίκας, Κτιστόπουλος, Τσιάμης, Ιγνατίδης, Καμπερι, Ν Κουτσιαρής.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Τζαφέρι, Αλ. Κουτσιαρής, Βόγιας, Κούκρας, Καραγκιοζάκης.

Ηρακλής (Γ. Ακριτόπουλος): Πέππας, Καρακίτσος, Σαββίδης, Θεοδωρίδης, Ματθαίου, Μάτικας, Ντουλαψής, Φουρθιώτης, Εμμανουηλίδης, Αποστόλου, Κοτίδης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button