Μπάσκετ

Σφαιρόπουλος: “Έκανε μεγάλη προσπάθεια ο Άρης, το κρύο αίμα και η ευστοχία στο τέλος μας έδωσαν την νίκη”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στη δυσκολία που έκρυβε το ματς με τον Άρη και στη σημασία που έχει η άμυνα σε μέρες… αστοχίας.

Για το παιχνίδι είπε:

Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τον Άρη στην έδρα του δύο φορές σε μία εβδομάδα. Μετά μάλιστα από μια δύσκολη αποστολή που είχαμε στη Βαρκελώνη. Η εικόνα ήταν πλασματική στον αγώνα του πρωταθλήματος. Σήμερα είχαμε συγκέντρωση και κερδίσαμε το παιχνίδι από την άμυνά μας. Κρατήσαμε τον Άρη πολύ χαμηλά στο σκορ.

Δεν ήταν καλό παιχνίδι από πλευράς ποιότητας. Ο Άρης έκανε μια μεγάλη προσπάθεια, πάλεψε για τη νίκη κι εμείς σκοράραμε πιο λίγο λόγω της άμυνάς του. Παρόλο αυτά είχαμε το καθαρό μυαλό και το κρύο αίμα να βάλουμε κάποια σουτ που δεν είχαμε μπει μέχρι τότε. Βρήκαμε ρυθμό σε 2-3, βάλαμε τα σουτ κι αυτά έκριναν το παιχνίδι».

Για την απόδοση του Γιάνις Στρέλνιεκς:

Ήταν η αιχμή του δόρατος στο τέλος, αλλά όταν δέχεσαι 49 πόντους για μένα ο Παπανικολάου ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου με την ενέργειά του κι ας έβαλε έναν πόντο. Η ομάδα μετρά, αυτή κερδίζει. Δεν θέλω να βλέπουμε μόνο αυτόν που βάζει τους πόντους. Ο Παπανικολάου αμυντικά ήταν πολύ καλός.

Ο Άρης στην έδρα του είναι πολύ καλή ομάδα, έχει έμπειρο κόουτς και δυνατότητες σαν ομάδα. Η σημερινή εικόνα του Άρη είναι η ενδεικτική της δυναμικής του. Εμείς ψαχνόμαστε. 5-6 παίκτες στη 12αδα καινούργιοι. Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε δύσκολα παιχνίδια γιατί έτσι κερδίζεις πόντους σαν ομάδα. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν είχα ποτέ όλο το ρόστερ στη διάθεσή μου».

Σε ερώτηση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ, είπε:

Αργεί για να μιλήσουμε γι’ αυτό

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button