Ποδόσφαιρο

“Σφίγγα” ο προπονητής της Νότιγχαμ για το μέλλον του Σίλβα

Τι είπε με αφορμή την εμφάνιση του Πορτογάλου, στο ματς με την Μίντλεσμπρο

Το γεγονός πως ο Σάντε Σίλβα (δείτε εδώ το δοκάρι που είχε) έπαιξε απέναντι στη Μίντλεσμπρο έγινε… θέμα στην Αγγλία. Στην συγκεκριμένη χώρα, αναφέρεται η πιθανότητα μετακίνησης του Πορτογάλου στον Άρη, ωστόσο ο προπονητής της Νότιγχαμ δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον Πορτογάλο, αν και ρωτήθηκε γι΄αυτόν.

“Αυτή ήταν η μόλις δεύτερη εμφάνισή του στη Νότιγχαμ, με την πρώτη του, συμπτωματικά, να έρχεται, επίσης, εναντίον της Μίντλεσμπρο. Δεδομένης της έλλειψης αγωνιστικού χρόνου, μια επιστροφή τον Ιανουάριο στον Άρη Θεσσαλονίκης -όπου ο Σίλβα έπαιξε την περασμένη περίοδο ως δανεικός- εκτιμάται ότι ένα πιθανό σενάριο”, αναφέρουν οι Άγγλοι για τον Σίλβα σημειώνοντας πως ο προπονητής, Στιβ Κούπερ δεν ανέφερε πολλά για τον Πορτογάλο, oύτε θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του.

Όπως σημειώνει ξένο δημοσίευμα: “Όταν ρωτήθηκε για οποιαδήποτε πιθανή κίνηση σχετικά τον Πορτογάλο, ο Κούπερ είπε: «Υπάρχει; Προπονείται με την ομάδα και τον ετοιμάζουμε για τα ματς. Είχε μια καλή ευκαιρία κόντρα στη Μίντλεσμπρο, με το δοκάρι. Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε συζητήσεις γύρω από παίκτες που μπορούν να έρθουν ή να φύγουν από την ομάδα. Αυτά είναι ερωτήσεις για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την Διοίκηση».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button