Ποδόσφαιρο

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Άρη

Συνεχίζεται η προετοιμασία και για τον ΠΑΣ Γιάννινα που αντιμετωπίζει τον Άρη στο Χαριλάου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής (27/9, 16:00).

Στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΣ είναι τα ονόματα των Κάστρο και Παμλίδη. Μέχρι την Κυριακή μπορεί να είναι έτοιμοι, αλλά δε θα είναι στο αρχικό σχήμα, ενώ ο Κάστρο σε όλα τα φιλικά ξεκίνησε με τους βασικούς, αλλά η απουσία από τις προπονήσεις τον τελευταίο καιρό τον έφερε πίσω.

Στις προπονήσεις ο τεχνικός Αργύρης Γιαννίκης δούλεψε πολύ πάνω στο σύστημα 4-4-2, με τις παραλλαγές που μπορεί να έχει σε φάσεις άμυνας και επίθεσης. Επίσης έχει καταλήξει κατά μεγάλο ποσοστό και ποιους θα βάλει στην αρχική ενδεκάδα του κυριακάτικου αγώνα. Μάλιστα, για τον χώρο του κέντρου δείχνει εμπιστοσύνη σε δύο νέα παιδιά, στον 18χρονο Αλέξανδρο Λώλη και στον 21χρονο Βλάντισλαβ Νάουμετς. Του άρεσαν από την αρχή και τους χρησιμοποίησε σε όλα τα φιλικά με τους βασικούς.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις, κάτω από τα γκολπόστ προβάδισμα έχει ο Χουτεσιώτης. «Κλειδωμένη» φαίνεται και η τετράδα της άμυνας, με Σάλιακα δεξιό αμυντικό, Πίρσμαν αριστερό, Παντελάκη και Κάργα ως σέντερ μπακ. Στην τετράδα του κέντρου θα είναι οι Σιόντης, Νάουμετς, Λώλης και Καρτάλης, και στην επίθεση Κρίζμαν και Λεό. Οι Ντομίνγκεθ και Εραμούσπε, που είναι παίκτες με σημαντική καριέρα σε Ισπανία και Αργεντινή αντίστοιχα, δεν είναι ακόμη έτοιμοι και θα είναι εναλλακτικές λύσεις.

Περισσότερα για το τι σκέφτεται ο τεχνικός του ΠΑΣ θα φανούν στις επόμενες προπονήσεις που θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button