Γενικά

Συνελήφθη ο 27χρονος που είχε επιτεθεί σε μητέρα και ανήλικο στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Εξιχνιάσθηκε, έπειτα από τέσσερις μήνες έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, περίπτωση επίθεσης σε βάρος ανήλικου και της μητέρας του, εντός του κλειστού γηπέδου στην περιοχή της Πυλαίας.

Το συγκεκριμένο περιστατικό είχε συμβεί τον προηγούμενο Μάιο (18/5) μετά τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο PAOK Sports Arena, όταν ο 27χρονος ανέκοψε την πορεία δύο ανήλικων που επέστρεφαν στις θέσεις τους, οι οποίοι προηγουμένως είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο για να φωτογραφηθούν με παίκτες των δύο ομάδων και στην συνέχεια εξύβρισε και απείλησε το ένα από τα ανήλικα παιδιά.

Στη συνέχεια, όταν οι γονείς των ανήλικων προσέγγισαν το σημείο για να δουν τι είχε συμβεί, ο 27χρονος εξύβρισε την 38χρονη μητέρα τους και επιτέθηκε σε αυτήν και στον ανήλικο γιο της ασκώντας σωματική βία.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού για απλή σωματική βλάβη, εξύβριση, απειλή και παράβαση της νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button