Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με θέμα τα τηλεοπτικά η Super League 2

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υφυπουργού με εκπροσώπους της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ με θέμα τα τηλεοπτικά της Super League 2 

 
Χωρίς ουσιαστικό άμεσο αποτέλεσμα αλλά με θετικό κλίμα για διευθέτηση του προβλήματος που έχει προκύψει με τα τηλεοπτικά της Super League 2, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με αντιπροσωπεία της Super League 1 και 2, της ΕΠΟ και του ΠΣΑΠ. Στην οποία ο πρώτος κλήθηκε ουσιαστικά να παίξει τον ρόλο του «διαιτητή», μεταξύ των ομάδων και της ΕΡΤ. Μάλιστα με πρωτοβουλία του Υφυπουργού θα υπάρξει άμεσα ραντεβού της διοργανώτριας αρχής με τον Κωνσταντίνο Ζούλα, πρόεδρο της ΕΡΤ, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ομως το ερώτημα είναι πότε θα πραγματοποιηθεί, αφού για αύριο (1/10) η Super League 2 έχει προγραμματίσει Δ.Σ. και η πλευρά της είχε αναφέρει πως αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί επ’ αόριστον. 
 
«Να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Αθλητισμού για την γρήγορη ανταπόκριση μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, ανοίξαμε την ατζέντα του ποδοσφαίρου που απασχολεί γενικά τη νεοσύστατη κατηγορία της Σούπερ Λιγκ 2, εκφράσαμε τις απόψεις μας στον υφυπουργό. Πάντα είχε γρήγορα αντανακλαστικά, μας άκουσε, θεωρώ ότι θέλει και μπορεί να μας βοηθήσει στο κομμάτι αυτό, ανταλλάξαμε απόψεις και με την παρέμβαση τη δική του θα γίνει άμεσα μια συνάντηση με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα και θεωρώ ότι και από τις δύο πλευρές, θα βρεθεί μια λύση για να μπορέσει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και να μην έχουμε βήματα περαιτέρω», σχολίασε ο πρόεδρος της Super League 2 και Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος.
 
Πάντως το κλίμα είναι θετικό και όλα δείχνουν πως επιτευχθεί συμφωνία. Θυμίζουμε πως η πρόταση της ΕΡΤ είναι για «ψαλίδι» 60% σε σχέση με τα όσα έχουν συμφωνηθεί, ενώ η πλευρά των ομάδων αντιπροτείνει 20% για όσες ανέβηκαν ή συνεχίζουν από πέρσι στην κατηγορία και 12% για τις τρεις (Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης) που υποβιβάστηκαν. 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button