Ποδόσφαιρο

Συνάντηση με ΕΠΟ, FIFA, UEFA και Αυγενάκη για τον αθλητικό νόμο

Eνημέρωσε τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της Ομοσπονδίας o πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος ότι τη Δευτέρα 25.1, θα πραγματοποιηθεί τετραμερής συνάντηση για τον αθλητικό νόμο.

Σήμερα 18.1 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και ανακοιίνωσαν ότι στις 19 Φεβρουαρίου θα γίνουν οι εκλογές.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος επιπλέον ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής ότι την Δευτέρα 25.1 συνάντηση θα διεξαχθεί ανάμεσα στην Ομοσπονδία, τη FIFA, την UEFA και τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, με αντικείμενο τον αθλητικό νόμο.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε επίσης τα μέλη της Ε.Ε. ότι την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί η τετραμερής συνάντηση ΕΠΟ-FIFA-UEFA και του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, με αντικείμενο διατάξεις του Νόμου 4726 που πρέπει να εναρμονισθούν σε σχέση με τα διεθνή καταστατικά και κανονιστικά πλαίσια, καθώς και με το αυτοδιοίκητο του Ποδοσφαίρου”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button