Μπάσκετ

Συνάντηση Καμπερίδη – ΚΑΕ Άρης με θέμα τους Έλληνες παίκτες

Η πρώτη συνάντηση των μελών της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης με τον Σάββα Καμπερίδη πραγματοποίθηκε χωρίς να υπάρξει… γενική λύση σε κάτι καθώς όλα ακόμη στην ομάδα είναι απολύτως ρευστά.

Αυτή τη στιγμή τα μέλη της υπηρεσιακής διοίκησης της ΚΑΕ Άρης πατούν σε κινούμενη άμμο. Αυτό φάνηκε στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο όπου διατυπώθηκε έως και η σκέψη παράδοσης της διοίκησης της ομάδας στον Δημήτρη Γουλιέλμο ο οποίος διατηρεί το 90% του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, αποφασίστηκε να σταλεί επιστολή πρόσκλησης στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ούτως ώστε να παρευρεθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας για να εκφράσει τις απόψεις του για το μέλλον αυτής. Είναι προφανές ότι ούτε ο νυν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει την πρόθεση ενασχόλησης της ομάδας, αυτό διευκρίνισε σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που προηγήθηκαν, πολλώ δε μάλλον της χρηματοδότησής της. Πρέπει όμως να κοινοποιήσει τις αποφάσεις του σχετικά με τις μετοχές. Εντός του δ. σ. εκφράζονται αντίθετες απόψεις για τον τρόπο διαχείρισης της κατάστασης.

Υπάρχουν οι φωνές που σημειώνουν ότι θα πρέπει να ζητηθούν οι μετοχές από τον κ. Γουλιέλμο με σκοπό να μεταβιβαστούν ισότιμα σε εννιά φυσικά πρόσωπα (εφόσον το δεχθεί ο μεγαλομέτοχος), αλλά κι αυτές που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου γιατί θα «κληρονομηθούν» χρέη 4εκ. ευρώ σε μια εποχή όπου τα έσοδα περιορίζονται στο ελάχιστο.

Ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί σε διοικητικό επίπεδο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον Σάββα Καμπερίδη όπου κι έγινε μια πρώτη (φιλολογικού χαρακτήρα) συζήτηση επί του αγωνιστικού. Βασικός άξονας αυτής ήταν η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, αυτό προβλέπει εξάλλου και το πλάνο που κατέστρωσε ο 43χρονος προπονητής. Ο τελευταίος θέλει την παραμονή των Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Φλιώνη των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν, αντιλαμβάνεται όμως ότι τουλάχιστον ο πρώτος είναι σχεδόν αδύνατο να παραμείνει. 

Παράλληλα συζητήθηκαν περιπτώσεις Ελλήνων από την ελληνική αγορά όπως του Μιχάλη Λούντζη και του Χάρη Γιαννόπουλου, ωστόσο, ουσιαστική κουβέντα δεν μπορεί να γίνει στην παρούσα φάση. Γιατί, εκτός του ότι είναι ρευστά τα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ Αρης και του ότι παραμένει αμφίβολο το ποιος θα διοικήσει την ερχόμενη σεζόν, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το επίπεδο επίδρασης που θα έχει η οικονομική κρίση στα κασέ των παικτών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button