ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Συμφώνησε με BMW στα 800 εκατομμυρία ευρώ Μπάγερν

Συμφωνία διάρκειας δέκα ετών, αρχής γενομένης από το 2025, ανάμεσα στην Μπάγερν και την αυτοκινητοβιομηχανία του Μονάχου BMW.

«Και τα δύο μέρη υπέγραψαν ήδη μια επιστολή προθέσεων το περασμένο έτος», εξήγησε ο διευθυντής του εποπτικού συμβουλίου της Μπάγερν, Έντμουντ Στόιμπερ, στο Magazin.

Η BMW θα χρηματοδοτήσει τους Βαυαρούς αντικαθιστώντας την Audi, αγοράζοντας επίσης το 8,33% των μετοχών της Μπάγερν, που κατέχει σήμερα η ανταγωνιστική της εταιρεία. Η Μπάγερν αρνήθηκε να σχολιάσει.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, η BMW θα πληρώσει για την αγορά μετοχών και τη χορηγία (καθ ‘όλη τη διάρκεια της σύμβασης), συνολικά 800 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά στην χορηγία, εκτιμάται ότι η BMW θα διπλασιάσει το ποσό που πληρώνει σήμερα η Audi. Αυτό θα σήμαινε περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, μιας και η εταιρεία του ομίλου Volkswagen δίνει ετησίως 20 εκατομμύρια ευρώ.

Η Audi είναι μέτοχος της Μπάγερν από το 2011 και η τρέχουσα συμφωνία χορηγίας διαρκεί μέχρι το 2025. Μάλιστα πραγματοποιούνται συζητήσεις για την καταγγελία της σύμβασης νωρίτερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button