«Συμφωνία Τσέλσι-Ντόρτμουντ για τον Γκίτενς»
Η Τσέλσι έφτασε σε προφορική συμφωνία με την Ντόρτμουντ για την απόκτηση του Τζέιμι Γκίτενς, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.
Κάτοικος Λονδίνου θα είναι από εδώ και πέρα ο Τζέιμι Γκίτενς, αφού η Τσέλσι κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» της Ντόρτμουντ για την απόκτηση του 20χρονου εξτρέμ.
Ο Άγγλος διεθνής θα περάσει, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, σήμερα (28/06) τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα τον κάνει παίκτη των «μπλε» μέχρι το καλοκαίρι του 2032.
Η μεταγραφή του παίκτη που την περασμένη σεζόν μέτρησε 12 γκολ και 5 ασίστ σε 49 συμμετοχές, θα κοστίσει πάνω από 65 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το γαλλικό RMC,
🚨💙 BREAKING: Jamie Bynoe-Gittens to Chelsea, here we go! Deal agreed club to club with Borussia Dortmund.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) June 28, 2025
Contract until June 2032 for JBW who always wanted Chelsea.
Understand medical will take place TONIGHT for Jamie. 🩺🏴
BVB accepted last bid, as @FabriceHawkins reports. pic.twitter.com/eIH4GWFmzr




