Ποδόσφαιρο

Συμπλήρωσε 100 εμφανίσεις στην Ελλάδα ο Τόνσο!

Με τη συμμετοχή του κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή ο Μαρτίν Τόνσο συμπλήρωσε 100 αγώνες στην Ελλάδα, εκ των οποίων οι 26 με τη φανέλα του Άρη.

Αναλυτικά οι αριθμοί της Super League για την 4η αγωνιστική:

«Η 4η αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να έχει το απόλυτο νικών.

Χωρίς νίκη είναι μόνο ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ, αφού και η τελευταία ομάδα των πλέι άουτ που δεν είχε νίκη, ο Ατρόμητος, πέτυχε τελικά και πέρασε πρώτος στην βαθμολογία.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, ήττα δεν έχουν ακόμα ο Αστέρας Τρίπολης και ο Πανιώνιος.

Αντλήσαμε ενδιαφέροντες αριθμούς, που αφορούν ανθρώπους και γεγονότα.

500… γκολ στη φετινή Super League συμπληρώθηκαν, όταν ο Αραούχο μείωσε για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

200… Αυτή είναι η θέση που βρίσκεται πλέον ο Παναγιώτης Κόρμπος στον πίνακα των συμμετοχών όλων των εποχών στην Α’ Εθνική, με τις 277 συμμετοχές που έφτασε. Θέλει άλλες 50 συμμετοχές για να φτάσει στην 100η θέση.

124… είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν χρησιμοποιηθεί από τις έξι ομάδες στα πλέι οφ, αφού στην 4η αγωνιστική έκανε ντεμπούτο μια ολόκληρη ενδεκάδα! Χουλτ, Τσιντώτας, Θεοχάρης, Περέα, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μαχαίρας, Τσιγγάρας, Χριστόπουλος και Μιχαηλίδης. Οι ομάδες των πλέι άουτ έχουν χρησιμοποιήσει 165 παίκτες.

100… αγώνες στην Ελλάδα συμπλήρωσε ο Μαρτίν Τόνσο. Ο 31 ετών Αργεντίνος επιθετικός έχει 34 παιχνίδια με τον Ατρότητο, 40 με τον Αστέρα Τρίπολης και 26 με τον Άρη.

50… νίκες συμπλήρωσε ο Σάββας Παντελίδης στους πάγκους της Super League. Σε 149 αγώνες έχει ακόμα 39 ισοπαλίες και 60 ήττες.

40… αγώνες πρωταθλήματος χωρίς ήττα συμπλήρωσε ο Ολυμπιακός. Το ρεκόρ του είναι 58, από τον Οκτώβρη του 1972 ως τον Απρίλιο του 1974.

10… αγώνες χωρίς ήττα από την ΑΕΛ συμπλήρωσε ο Ατρόμητος, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

5… παίκτες σε ηλικία κάτω των 20 ετών έχει ήδη χρησιμοποιήσει ο Βόλος. Μικρότερος όλων ο επιθετικός Γιώργος Μπάλλας, που έπαιξε σε ηλικία 19 ετών, δύο μηνών και 24 ημερών».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button