Ποδόσφαιρο

Συλλογή προϊόντων χάραξης μόνο για τους φίλους του Άρη (video)

Μια νέα και πρωτότυπη ιδέα ήρθε για τους φίλους του Άρη, με την «κιτρινόμαυρη» μπουτίκ να παρουσιάζει την νέα συλλογή προϊόντων χάραξης!

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρουσιάζει τη νέα, πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών προϊόντων Χάραξης που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας από την Asteris Engravings, αποκλειστικό συνεργάτη κατασκευής και εμπορίας των επισήμων προϊόντων της στην κατηγορία της Χάραξης.

Θα λατρέψεις αυτά τα μοναδικά gadgets από ξύλο, ακρυλικό και led φωτισμό που αναδεικνύουν σε πρωταγωνιστή το σήμα της ομάδας μας. Τα χρώματα του ΑΡΗ θα σε συντροφεύουν σε όλες τις μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου. Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον ξύλινα και ακρυλικά χαραγμένα μαγνητάκια. Το απόλυτο δώρο διαχρονικής και συναισθηματικής αξίας για τον εαυτό σου και τους φίλους σου.
👉 Απόκτησε τώρα τα δικά σου προϊόντα Χάραξης Asteris Engravings – ΑΡΗΣ με έγχρωμο το σήμα του ΑΡΗ.

View this post on Instagram

📝: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ παρουσιάζει τη νέα, πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών προϊόντων Χάραξης που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για τους φίλους της ομάδας από την Asteris Engravings, αποκλειστικό συνεργάτη κατασκευής και εμπορίας των επισήμων προϊόντων της στην κατηγορία της Χάραξης. Θα λατρέψεις αυτά τα μοναδικά gadgets από ξύλο, ακρυλικό και led φωτισμό που αναδεικνύουν σε πρωταγωνιστή το σήμα της ομάδας μας. Τα χρώματα του ΑΡΗ θα σε συντροφεύουν σε όλες τις μεγάλες στιγμές του ποδοσφαίρου. Η συλλογή περιλαμβάνει επιπλέον ξύλινα και ακρυλικά χαραγμένα μαγνητάκια. Το απόλυτο δώρο διαχρονικής και συναισθηματικής αξίας για τον εαυτό σου και τους φίλους σου. 👉 Απόκτησε τώρα τα δικά σου προϊόντα Χάραξης Asteris Engravings – ΑΡΗΣ με έγχρωμο το σήμα του ΑΡΗ. Shop now: www.arisfc.com.gr/shop/ l Παπαναστασίου 154, Εντός Γηπέδου Βικελίδης l t: 231 231 3303 ⏰ Δευτέρα – Τετάρτη 10:00 – 18:00 Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 10:00 – 21:00 Σάββατο 10:00 – 14:00 💛🖤 #ARISFCboutique #shopnow

A post shared by ARIS F.C. (@arisfc_official) on

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button