Ποδόσφαιρο

Συγκλονίζει ο ακρίτας από το Σουφλί! “Το να είσαι Άρης δεν είναι μόδα, αλλά ψυχή και περηφάνεια”

Συγκλονίζει και πάλι ο “γίγαντας” ακρίτας από το Σουφλί! Βάπτισε και τους τέσσερις γιους του “Άρης” ως δείγμα της αγάπης για την ομάδα και μιλάει για όσα έζησε με… πόνο για τον “θεό του πολέμου”, αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου.  

Δεν κρύβει την αγάπη του για την πατρίδα, τους συνανθρώπους του, αλλά και τον Άρη! Ο Κωνσταντίνος Ταπεινόπουλος γράφει την δική του ξεχωριστή ιστορία στο ακριτικό Σουφλί εκεί όπου δίνει καθημερινά τη δική του «μάχη» στο Πυροσβεστικό σώμα.

Ο 45χρονος σήμερα Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σουφλίου είχε έρθει στην επικαιρότητα τα τελευταία χρόνια με αφορμή τους αγώνες του Άρη στον Έβρο κόντρα στην ομάδα του Σουφλίου… Βρέθηκε και πάλι στην επικαιρότητα μιλώντας για την μοναδική κατάθεση αγάπης: βάπτισε και τους τέσσερις γιους του ‘Άρης”, δίνοντάς τους, ως δεύτερο όνομα αυτό του κιτρινόμαυρου συλλόγου!!! 

Ο Ταπεινόπουλος μίλησε στο Yellow Radio 92,8 καταγράφοντας όσα έζησε στα πέτρινα χρόνια και τι περιμένει από τον Άρη στο μέλλον.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Αθλητικό X-PRESS” με τον Γιώργο Τότσικα:

“Είμαστε εδώ στο Σουφλί, η οικογένεια και τα παιδιά μου και κρατάμε την ελληνική, αλλά και τη σημαία του Άρη ψηλά! Τα παιδιά μου πρώτα έμαθαν την λέξη Άρης και μετά την λέξη μπαμπά! Πήγαινα στο γήπεδο, ήμουν και είμαι στο πλευρό της ομάδας μου. Ακόμη και στον ‘γολγοθά’ της Γ’ εθνικής έλεγα ότι πρέπει να είμαστε όλοι στο πλευρό της. Στα δύσκολα φαίνονται οι φίλοι, άλλωστε. Ο Άρης δεν πεθαίνει. Το ζήσαμε κι αυτό, να δούμε εδώ στο Σουφλί τον Άρη και ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που έχουμε υποστεί όλοι οι φίλοι της ομάδας μια τέτοια ταλαιπωρία.

Για το πώς βίωσε αυτά τα πέτρινα χρόνια είπε:

Όπως όλοι οι συναρειανοί ζήσαμε αυτά τα χρόνια με πίκρα, με πόνο, αλλά πάνω από όλα με πίστη για το ότι θα έρθουν οι καλύτερες μέρες. Δεν χάσαμε το κουράγιο μας για την δικαίωση που περιμένει να έρθει, για να κάνουμε κάτι καλύτερο… Περιμένουμε όλοι έναν τίτλο για να νιώσουμε την περηφάνεια αυτού του κόσμου, αυτού του λαού που έζησε τόσα, αλλά συνεχίζει να στηρίζει.

Για την υπεροχή και την περηφάνεια αυτή του κόσμου είπε: 

Ειδικά εδώ στον Έβρο το βιώνουμε αυτό πιο πολύ. Είμαστε εδώ Αρειανοί στον Έβρο που δεν χάνουμε την πίστη και την περηφάνεια μας. Είμαστε εδώ στρατιωτικοί και άλλοι που όποτε μας χρειαστεί η ομάδα θα είμαστε παρόντες στο πλευρό της, την ώρα που υπάρχουν φίλαθλοι άλλων ομάδων και δεν… κουνιούνται με τίποτα. Είμαστε μοναδικοί ως κόσμος, ως φίλαθλοι. Όλοι βρίσκουν δικαιολογίες, αλλά εμείς τρέχουμε για τον Άρη. Υπάρχουμε, πιστεύουμε, παλεύουμε, θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας ότι αξίζει να είναι Αρειανοί, αλλά χρειάζεται και η ομάδα να πάρει τίτλους και διακρίσεις, ειδικά για τους πιο νέους που ξέρουν τι είναι Άρης από τα βίντεο και τις αναδρομές του χθες. Το να είσαι Άρης δεν είναι μόδα, είναι ψυχή, αγάπη και περηφάνεια. Θα έχουν χθες, σήμερα και αύριο.

Για το τι περιμένει ο ακρίτας του Έβρου από τον Άρη της “επόμενης μέρας”:

Είμαι 45 χρόνων, ξέρουμε την κατάσταση του Άρη, αλλά και την κατάσταση στην Ελλάδα. Εγώ θέλω από τον Καρυπίδη να με αναγκάσει να πάρω τα παιδιά μου και να κάνω 700 χιλιόμετρα για να βρεθώ στο πλευρό του Άρη. Ένα… τσακ θέλουμε για να είμαστε κοντά στην ομάδα, χωρίς υπερβολές, αλλά με νοικοκυριό, σοβαρότητα, να είμαστε πιο σοφοί και ειλικρίνεια απέναντι στον κόσμο. Να μην δούμε τα ίδια λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Μια ζωή Άρης, ότι και να γίνει και είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η δικαίωση και οι τίτλοι στην ομάδα.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button