Μπάσκετ

Συγκεντρωμένος στην άμυνα, σοβαρός στην επίθεση για την πρώτη νίκη ο Άρης

Με όλα του τα “όπλα” έχει ταξιδέψει ο Άρης για την πρεμιέρα της Basket League.

Οι κιτρινόμαυροι ταξίδεψαν πλήρης στην Αθήνα ώστε να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που την περσινή χρονιά ήταν μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, έχοντας όμως αλλάξει κατά πολύ το ρόστερ της σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Έχει χάσει τους Μακένζι, Μέιερ, Γουίγκινς, Τζόνσον, έχει αποκτήσει τον Μιλόσεβιτς από τον Προμηθέα, έχει αποκτήσει τον “ρούκι” Μέλσον και τον Οντίασε που την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα Ευρωπαικά γήπεδα με την φανέλα της Τενερίφης, ενώ έχει αρκετούς ποιοτικούς Έλληνες στο ρόστερ της.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις τους, σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιούροπ Καπ αντίστοιχα, και “ψάχνουν” ακόμη τα πατήματα τους.

Είναι σαφές ότι η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου μετά την κακή της εμφάνιση ενάντια στον Προμηθέα και με το δύσκολο πρόγραμμα να ακολουθεί χρειάζεται την νίκη για να ξεκινήσει θετικά η φετινή σεζόν, μια νίκη που ο Άρης μπορεί να πετύχει υπό την προϋπόθεση ότι θα παίξει την καλή άμυνα που ξέρει, και θα είναι σοβαρότερος στην επίθεση.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button