Γενικά

Συγκέντρωση ενάντια στους πλειστηριασμούς στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης

Με την πίεση από τους δανειστές για περισσότερους πλειστηριασμούς να εντείνεται, η ελληνική κυβέρνηση δεσμεύθηκε για τη διενέργεια 10.000 πλειστηριασμών ακινήτων το 2018 και 40.000 πλειστηριασμών ακινήτων το χρόνο τα επόμενα τρία χρόνια, από το 2019 ως το 2021.

Γι’ αυτό το λόγο απαιτείται να μπουν περισσότεροι συμβολαιογράφοι ανά την επικράτεια στην ηλεκτρονική πλατφόρμα για την κάλυψη όλης της χώρας.

Την ίδια ώρα, το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει ούτε τη διενέργειά τους με ηλεκτρονικό τρόπο και θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού στα συμβολαιογραφικά γραφεία.

Σήμερα, ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων θα πραγματοποιήσει νέα συγκέντρωση στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, στις 15.30.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. ΤΟ 1909 ΕΓΙΝΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ.ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ,ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ.2018 ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΜΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ,ΒΛΕΠΕ φραγκουλη ΝΑ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ χαιβαν σαββιδη!!!!!!!!ΤΟΝ ανθιμο ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΙ ΟΠΩΣ Ο χριστοδουλος ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.ΤΟ μυλωνακη ΣΤΟ ΑΡΤ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΟΤΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ζουραρι να ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!!ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ,ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ του συμπολιτη.ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!!ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΑΡΕΣ ΤΣΑΙΡΕΛΗ,ΦΛΙΩΝΗ,ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗ, ΜΠΕΛ,ΧΡΗΣΤΙΔΗ,ΠΡΙΟΥΙΤ ,ΜΑΡΑΣ,ΝΤΟΥΒΙΕΡ,ΜΠΟΧΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button