Ποδόσφαιρο

Στύλας: «Παραμιλάνε όλοι με τον κόσμο του Άρη, «ανοικτή η πόρτα» για συνεργασία με την Μπόκα»

Ο Ρήγας Στύλας ο οργανωτής του μεγάλου φιλικού με την Μπόκα, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό Χ-PRESS» μιλώντας για την επιτυχημένη διεξαγωγή του φιλικού και τα συναισθήματα των ανθρώπων της Μπόκα.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για αυτούς που προσπάθησαν να χαλάσουν το φιλικό είπε:

Έχω την εντύπωση ότι αυτοί που κάνανε προπαγάνδα κατά του Άρη, ότι δεν μπορεί να οργανώσει ένα τέτοιο φιλικό-γιορτή, πρέπει να γράψανε ιατρική συνταγή, ο Άρης τους έβαλε κολλύριο στα μάτια.

Για τη χθεσινή βραδιά και τις εντυπώσεις των ανθρώπων της Μπόκα είπε:

Η χθεσινή βραδιά ήταν υπέροχη, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία, όλα κύλησαν ομαλά και σε θέμα οργάνωσης σε διοικητικό και οπαδικό επίπεδο ήταν νομίζω καλύτερα και από του 2009. Οι άνθρωποι της Μπόκα το ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ, έφυγαν με τις καλύτερες αναμνήσεις, θα τους μείνει για πάντα χαραγμένο στην μνήμη τους. Ζήσανε τρομερές μέρες εδώ και ευχαριστήθηκαν πάρα πολύ την χθεσινή βραδιά. Έμειναν άφωνοι με τον λαό του Άρη.

Για το αν επικοινώνησαν με τον πρόεδρο της Μπόκα είπε:

Μιλήσαμε με τον πρόεδρο της Μπόκα και μας είπε ότι και ο ίδιος έμεινε πάρα πολύ ευχαριστημένος από το φιλικό και ενθουσιάστηκε πάρα πολύ.

Για το αν έχει υπάρξει συμφωνία με την Μπόκα είπε:

Έχουμε μπει σε συμφωνία με την Μπόκα, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών για τώρα, ενώ αργότερα έχουμε στο μυαλό μας να κινηθούμε και σε επίπεδα ποδοσφαιριστών, γιατί ο Άρης έχει στόχο να επενδύσει στις ακαδημίες του και η Μπόκα είναι πολύ θετική σε κάτι τέτοιο, έχει ανοίξει διάπλατα την πόρτα της.

Για τις αμφιβολίες που υπήρχαν στον κόσμο για το αν μπορούσε να πραγματοποιηθεί το φιλικό είπε:

Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες και αμφιβολίες από τον κόσμο επειδή το φιλικό αυτό είχε ξαναγίνει, μήπως και δεν πετύχαινε κλπ. Αλλά αυτούς και όλους τους διαψεύσαμε με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω.

Ενώ στο τέλος ανέφερε την τραγική επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα:

Το πούλμαν της Μπόκα δέχτηκε επίθεση εχθές, είναι τραγικό. Φεύγοντας από το γήπεδο στον δρόμο του περιφερειακού κάτω από μια γέφυρα άγνωστοι επιτέθηκαν στο λεωφορείο της Μπόκα, πετώντας πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν το παρμπρίζ και κάποια τζάμια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button