Ποδόσφαιρο

Στύλας: «Ο θεός του πολέμου τον πόλεμο δεν τον χάνει, μετά την Μπόκα γιατί όχι και η Ντόρτμουντ»

Ο Ρήγας Στύλας ο υπεύθυνος της διοργάνωσης του μεγάλου φιλικού φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Τέλος καλό όλα καλά. 8 Νοεμβρίου έρχεται η Μπόκα. 45 μέρες δουλεύαμε όλοι νύχτα για να καταφέρουμε να κλείσουμε αυτό το μεγάλο φιλικό. Δεν έφερε καμία ευθύνη ο Άρης. Εμείς καλέσαμε κάποιον να έρθει στην χώρα μας, ο συγκεκριμένος κάποιος μπορεί να μην μπορεί να έρθει εκείνη την συγκεκριμένη μέρα, όπως συνέβη με την Μπόκα και τον αγώνα κυπέλλου.

Για το με ποια ομάδα θα έρθει η Μπόκα είπε:

Με το ποια ομάδα θα έρθει είναι καθαρά θέμα τεχνικού επιτελείου της Μπόκα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι είναι ότι θα έρθει η Μπόκα Τζούνιορς.

Για το ποια μέρα θα έρθει η Μπόκα είπε:

6 Νοεμβρίου θα έρθει η Μπόκα στην Θεσσαλονίκη. 45 μέρες δουλεύαμε όλη νύχτα και καθημερινά βρίσκαμε ένα εμπόδιο, τώρα άμα ήταν τυχαίο η όχι χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να το πω. Εμείς κρατάμε ότι εν τέλει κλείσαμε το φιλικό.

Για το αν έχουμε και άλλα μεγάλα event να δούμε στο μέλλον είπε:

Αυτό ήταν η αρχή, ας ανέβει ο Άρης με το καλό και θα δείτε πολλά καλύτερα πράγματα σας το υπόσχομαι αυτό. Αυτό που κατάλαβα πάντως όσο καιρό συνεργάζομαι με τον Άρη έχω καταλάβει ότι ο Άρης έχει τόσο μεγάλη δύναμη και τόσο τεράστιο λαό αλλά έχει και πολλούς εχθρούς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο «θεός του πολέμου» τον «πόλεμο» δεν θα τον χάσει.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button