Ποδόσφαιρο

Στύλας: «Να θυμίσουμε ξανά τι σημαίνει Άρης! Κανείς δεν τα βάζει με τον “θεό του πολέμου»

Ο Ρήγας Στύλας φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» και μίλησε για το φιλικό του Άρης-Μπόκα.

Αναλυτικά είπε:

Για το αν νιώθει ανακούφιση που εν τέλει κατάφεραν να φέρουν την Μπόκα είπε:

Έρχεται η ομάδα της Μπόκα. Εννοείται πως είμαι ανακουφισμένος και ποιος δεν θα ήταν. Και έχουμε ξαναπεί ότι με τον «Θεό του Πόλεμου» δεν τα βάζει κανείς.

Για την νίκη του Άρη στα Τρίκαλα είπε:

Και εγώ πήγα στα Τρίκαλα και είδα το παιχνίδι, και η αγωνία είχε φτάσει στο αποκορύφωμα και ήρθε ευτυχώς το γκολ του Παυλίδη και μας έδωσε την χαρά και την ανάσα που θέλαμε. Σαν Άρης που είσαι πρέπει να κερδίζεις συνέχεια, η ομάδα θέλει ακόμα αγωνιστικά λεπτά για να «λυθεί» αγωνιστικά, καμιά ομάδα δεν μπορεί να είναι έτοιμη τόσο γρήγορα με 3,5 μήνες καθυστέρηση. Ο Καρυπίδης και όλοι μας φύγαμε πανευτυχείς.

Για το φιλικό με την Μπόκα είπε:

Αυτήν την εβδομάδα το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι «νεκρό» αγωνιστικά γιατί παίζει η Εθνική, αλλά εμείς έχουμε αγώνα, έχουμε μια γιορτή μπροστά μας και σκοπός είναι να το χαρούμε όσο πιο πολύ γίνεται. Είναι καιρός η Ελλάδα να ξαναθυμηθεί τι εστί Άρης και τι κόσμος του Άρη, και όσοι εσκεμμένα το ξεχάσανε επίτηδες θα το θυμηθούν και αυτοί. Κάποια πίστευαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε αλλά εμείς τους διαψεύσαμε.

Για το πότε αναμένεται να αφιχθεί η Μπόκα:

Σήμερα το βράδυ(20:00) αν όλα κυλήσουν ομαλά η Μπόκα θα φτάσει Θεσσαλονίκη και αύριο και μεθαύριο θα κάνουν δύο προπονήσεις, αύριο ένα χαλάρωμα πιο πολύ και την Τετάρτη θα κάνουν κανονική προπόνηση. Οι προπονήσεις της Μπόκα θα είναι ανοικτές προς τον κόσμο ώστε όποιος θέλει να έρθει να παρακολουθήσει την ομάδα και να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button