Ερασιτέχνης

“Στόχος μας είναι να φέρνουμε περισσότερους φιλάθλους του Άρη κοντά στην ομάδα”

Σε μια πρωτοποριακή κίνηση προχώρησε ο ΑΣ Άρης,καθώς δημιούργησε τη δική του eBasketball ομάδα στο ΝΒΑ 2Κ20

Τι και αν ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα, τι και αν η δράση στα σπουδαιότερα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο έχει παγώσει, ο κόσμος των eSports δεν σταματάει να «γυρίζει». Ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο δεύτερος μόλις σύλλογος στην Ελλάδα που μπήκε στον… πυρετό των eSports το 2017, ανοίγοντας τον δρόμο και για άλλους ελληνικούς συλλόγους, συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοστατεί στον χώρο ιδρύοντας ομάδα eBasketball στο NBA 2K20.

 Οι κιτρινόμαυροι πλέον θα πρέπει να υπερασπιστούν την κληρονομία του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Φιλίππου και των άλλων παιδιών της χρυσής γενιάς του Άρη, όχι μόνο στις τέσσερις γραμμές του Nick Galis Hall αλλά και στα ψηφιακά γήπεδα του NBA 2K20.

 Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος, η κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος που έχει αφετηρία τον Μάιο. Ο αγώνας για την κορυφή αναμένεται μετ’εμποδίων και… ισχυρών αντιπάλων, όπως ο εξάκις πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός. Στο δρόμο της, η ομάδα του Άρη θα συναντήσει και έναν παλιό γνώριμο, τον Brent Petway, κάτοικο Θεσσαλονίκης το 2017, και πρωταθλητή Ελλάδος το 2015 με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αφού αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2018, ξεκίνησε την καριέρα του ως αθλητής eSports και πλέον ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού».

O υπεύθυνος του εγχειρήματος Παρασκευάς Σπηλιόπουλος τόνισε:  «Το όνομα του Άρη είναι συνώνυμο του ελληνικού μπάσκετ και οι επιτυχίες της ομάδας μεγάλωσαν γενιές φιλάθλων του αθλήματος. Οι συνθήκες μεταβάλλονται και πλέον έχουμε ένα νέο είδους αθλητισμού, τα eSports, το οποίο συγκεντρώνει έναν όλο και αυξανόμενο αριθμό ακολούθων κάθε ηλικίας. Στόχος μας είναι να φέρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους του Άρη κοντά στην ομάδα, φιλάθλους κυρίως μικρότερης ηλικίας, που δεν βρίσκονται τόσο κοντά στον κλασσικό αθλητισμό. Στόχος μας πάντα είναι να πρωταγωνιστούμε και μέσω του eBasketball προσδοκούμε να δώσουμε επιτυχίες και χαρά στον φίλαθλο κόσμο του Άρη ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό».

 Οι αγώνες, τα αποτελέσματα και οτιδήποτε άλλο αφορά την αγωνιστική δράση θα παρουσιάζονται στην σελίδα του τμήματος Aris Esports στο Facebook.

πηγή: protothema.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button