Ποδόσφαιρο

Στόπερ, επιθετικός και ένα ενδεχόμενο οι μεταγραφικές στοχεύσεις του Άρη

Παρόλο τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Europa Conference League οι μεταγραφικές στοχεύσεις του Άρη παραμένουν σε ισχύ.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν συγκεκριμένες ελλείψεις σε θέσεις που… καίνε. Αρχικώς, ο Άρης πληγώθηκε από την απουσία στόπερ στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα. Μπορεί με την απόκτηση του Φαμπιάνο, και τα θετικά στοιχεία που έδειξε στον επαναληπτικό του Κλεάνθης Βικελίδης, να μετρίασαν λίγο την ανάγκη, όμως είναι δεδομένο πώς ο Άρης δεν μπορεί να πορευτεί μόνο με τρεις (Μπεναλουάν, Δεληζήση, Φαμπιάνο) κεντρικούς αμυντικούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη: Έρχεται μετά το… covid τεστ ο Ιτούρμπε – Ελπίδες για γρήγορη άφιξη

Από την άλλη πλευρά ο Άρης θέλει το εύκολο γκολ. Ότι δηλαδή δεν βρήκε στην περίπτωση του Μήτρογλου, που δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής σε καμία περίπτωση το όνομα και το κασέ του. Από την άλλη ο Δημήτρης Μάνος είναι μία αξιόπιστη λύση, που σίγουρα, όμως, δεν μπορεί να είναι η μοναδική. Με βάση αυτά τα δεδομένα οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν και για επιθετικό, που σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά εχθές (δείτε ΕΔΩ), δεν θα είναι ο Μούτο. Ο Λόπεθ, που συνεχίζει την προσπάθεια για την επιστροφή του, θα είναι έτοιμος από τον Ιανουάριο, όποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί ως λύση σε αυτήν την εξίσωση.

Υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο Άρης να κινηθεί και για έναν επιθετικό χαφ, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αποχώρηση από τους ήδη υπάρχοντες. Παράλληλα, υπάρχει και η αναμονή για τον ερχομό του Χουάν Ιτούρμπε, που είχε βρεθεί θετικός στην Covid-19.

Δείτε ακόμη: Άρης – Τουλάχιστον δύο φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος – Το κλεισμένο και η αναζήτηση

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button