ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Στροφή στα πλέι άουτ με αντίπαλο τον Απολλώνιο

Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών και προέκυψαν τα ζευγάρια των πλέι οφ 1-8 και των πλέι άουτ 9-12.

Αναλυτικά:

Οι πρώτοι αγώνες των πλέι οφ θα διεξαχθούν την Τετάρτη 27/3 και οι επαναληπτικοί το Σάββατο 30/3.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

1-8: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
2-7: Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων
3-6: Α.Ε.Κ. – Π.Α.Ο.Κ.
4-5: Α.Ο. Θήρας – Α.Σ.Π. Θέτις

Στην προημιτελική φάση οι ομάδες αγωνίζονται σε διπλούς αγώνες, όπου γηπεδούχος του πρώτου αγώνα είναι το Σωματείο το οποίο κατέλαβε τη χαμηλότερη θέση στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της Α’ Φάσης, δηλαδή τα σωματεία Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil, Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων, ΠΑΟΚ και Α.Σ.Π. Θέτις.

Στην περίπτωση που και τα δύο διαγωνιζόμενα Σωματεία έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και 0 βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ).

Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται «Χρυσό Σετ -Golden set» στους δεκαπέντε (15) πόντους με απαραίτητη διαφορά δύο πόντων.

Τα ζευγάρια των πλέι άουτ

9-12: Α.Σ. Άρης – Ο.Φ.Α. Απολλώνιος

10-11: Ηλυσιακός Α.Ο. – Α.Ο. Λαμίας 2013

Τα Σωματεία θα αγωνιστούν μεταξύ τους μέχρι να συμπληρωθούν δύο νίκες (μη συμπεριλαμβανομένων των αγώνων της Α’ Φάσης), στις έδρες των Σωματείων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα του Σωματείου με τη μεγαλύτερη βαθμολογία, δηλαδή στις έδρες του Άρη και του Ηλυσιακού.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη 27/3 και το δεύτερο το Σάββατο 30/3. Αν χρειαστεί τρίτη αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί την Τετάρτη 3/4.

Οι νικητές των αγώνων και θα καταλάβουν τις θέσεις 9 και 10 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Οι ηττημένοι των αγώνων και θα καταλάβουν τις θέσεις 11 και 12 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος και υποβιβάζονται στην Pre League Γυναικών.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button