Προγνωστικά

Στροφή στα γκολ στα «αστέρια»

Δεύτερη ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ και τα ζευγάρια Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπενφίκα – Άγιαξ θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Τι σημαίνει ο όρος «free spins»;*

721. Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουν. (22:00)

Μεταφερόμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ και την αναμέτρηση της Μαδρίτης. Η Ατλέτικο περιμένει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκοπό να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει ρεβάνς στην Αγγλία. Στον 2ο όμιλο έμεινε πίσω από τη Λίβερπουλ, έχοντας απολογισμό 2-1-3. Καράσκο (εξτρέμ), Λεμάρ (μέσος), Ματέους Κούνια (επιθετικός) είναι οι σημαντικές απουσίες της, ωστόσο έχει την επιστροφή του μέσου Ντε Πολ. Η Μάντσεστερ κατέκτησε την κορυφή του 6ου ομίλου, έχοντας απολογισμό 3-2-1. Θέλει ένα γκολ για να φτάσει τα 400 στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Με ανταγωνιστική ενδεκάδα στο «Μετροπολιτάνο», μόνο οι Καβάνι και Γκρίνγουντ είναι εκτός. 

➥ Η Ατλέτικο μπορεί να βρει ένα γκολ, όμως πίσω έχει χάσει τηνταυτότητα της και οι «κόκκινοι διάβολοι» θα έχουν τις ευκαιρίεςτους για ένα τέρμα, συνεπώς καταλήγουμε στο G/G του 1.85.

722. Μπενφίκα – Άγιαξ (22:00)

Στην ίδια διοργάνωση, η Μπενφίκα τερμάτισε 2η στον 5ο όμιλο πίσω από την ανώτερη Μπάγερν. Επίτευγμα το ότι προσπέρασε την Μπαρτσελόνα. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, μάλιστα προέρχεται από το 2-2 με την Μποαβίστα, σε ματς που κέρδιζε 2-0. Δεν ελπίζει σε κάτι μέσω πρωταθλήματος, διαφυγή η Ευρώπη. Φρέσκα προβλήματα δεν έχουν παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της. Ο Άγιαξ διέπρεψε στον 3ο όμιλο, πέτυχε το 6/6 και έδειξε πως έχει δυνατότητες. Με τον σούπερ φορμαρισμένο Αλέ να τα… σπάει, καθώς διέλυσε τις άμυνες. Μετράει 4 σερί Over 2,5 στη διοργάνωση, ενώ έχει και 3/3 G/G & Over 2,5 ως φιλοξενούμενος στο θεσμό.

➥ Αφήνουμε στην άκρη τα σημεία,  καταφεύγουμε στο συνδυαστικό G/G & Over 2,5 που πληρώνει 1.98. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button