Μπάσκετ

Στο τελικό στάδιο με Χάνλαν, επόμενος στόχος ο πλέι μέικερ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ολιβιέρ Χάνλαν βρίσκεται ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι κατέθεσαν την πρότασή τους και περιμένουν την απάντηση του Καναδού γκαρντ.

Οι δύο πλευρές είναι σε πολύ καλό στάδιο συζητήσεων. Συγκεκριμένα στο τελικό στάδιο και αυτό που απομένει να ρυθμιστεί είναι οι όροι στο συμβόλαιο του Χάνλαν. Το κλίμα είναι θετικό και όλα δείχνουν πως ο πρώην παίκτης του Ηρακλή θα φορέσει τη φανέλα του Αυτοκράτορα του ελληνικού μπάσκετ.

Ο Χάνλαν είχε 16,3 πόντους και 3,5 ασίστ την πρώτη του σεζόν στον Ηρακλή και πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 15,1 πόντους και 2,8 ασίστ.

Ο Καναδός είναι επιλογή του Γιάννη Καστρίτη. Ο κόουτς του Άρη ήθελε έναν παίκτη που να ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και ο Χάνλαν είναι αυτός.

Ωστόσο οι μεταγραφικές αναζητήσεις δεν σταματάνε εδώ. Οι άνθρωποι της ομάδας μετά από εντολή του Καστρίτη είναι στο ψάξιμο για πλέι μέικερ. Ο προπονητής του Άρη θέλει έναν παίκτη που μπορεί να παίζει στη θέση “1”, να είναι βασικός και μαζί με τους Χάνλαν και Κάμπερλαντ να βοηθήσουν τα παιδιά που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ όπως είναι ο Όμηρος Νετζήπογλου, ο Σταύρος Σχίζας, ο Γιάννης Σιδηροηλίας και ένας ακόμα πλέι μέικερ, πιθανώς ο Στέλιος Πουλιανίτης.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button