Ποδόσφαιρο

Στο “σφυρί” 14 ποδοσφαιριστές της Μπαρτσα απο τον Λαπόρτα

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί η σεζόν , όμως έχουν ήδη ξεκινήσει στην Μπαρτσελόνα το σχεδιασμό ενόψει της επόμενης ημέρας. Ένας από τους λόγους που ξεκινούν από τώρα είναι και οι λίγες πιθανότητες των “μπαλουγκράνα” να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, μιας και η διαφορά από την πρωτοπόρο Ατλέτικο είναι στο -4 , δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Για τον Τζουάν Λαπόρτα το πρώτο μέλημα του είναι το θέμα του προπονητή, καθώς είναι αβέβαιο το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της ομάδας , με τον Χάνσι Φλικ να είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί. Ο τεχνικός της Μπάγερν βέβαια είναι προ των πυλών για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής Γερμανίας.

Οι Καταλανοί είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε να παραχωρηθούν πολλοί ποδοσφαιριστές, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την ενίσχυση της ομάδας εν όψη καλοκαιριού, αλλά και για την ανανέωση του Μέσι.

Σύμφωνα με την “Mundo Deportivo”, η μακρά λίστα με τους προς παραχώρηση ποδοσφαιριστές αποτελείται μεταξύ άλλων από τους: Νέτο, Σαμουέλ Ουμτιτί, Τζούνιορ Φίρπο, Ματέους Ερνάντες, Μάρτιν Μπρεθγουεϊτ, Φελίπε Κουτίνιο και Μίραλεμ Πιάνιτς.
Ένα ακόμα όνομα που ακούγεται και ξεχωρίζει όμως είναι αυτό του Αντουάν Γκριεζμάν, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι του 2024. Ο Γκριεζμάν δεν έχει ικανοποιήσει τις προσδοκίες των Καταλανών, οι οποίοι το καλοκαίρι του 2019 ξόδεψαν 120 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Ατλέτικο.

Το βάρος πέφτει στον Γάλλο φορ, αλλά και στους Ουμτιτί, Κουτίνιο και Πιάνιτς, οι οποίοι αμείβονται υψηλά και δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που υπήρχαν γύρω από το πρόσωπό τους.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button