Ποδόσφαιρο

Στο «ρελαντί» 1-0 τον Κισσαμικό, 6 στα 6 και στο +5 από τον δεύτερο

Ο Άρης φιλοξένησε τον Κισσαμικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 6η αγωνιστική της Football league. Ο Άρης κέρδισε τον Κισσαμικό, έκανε το 6 στα 6 και πλέον βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο της βαθμολογική κατάταξης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τον πρώτο λόγο, είχαν την κατοχή, πίεζαν και προσπαθούσαν να βρουν τον «διάδρομο» ώστε να μπορέσουν να πετύχουν κάποιο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας παθητικά, περίμεναν τον Άρη με σκοπό να βγάλουν κάποια αντεπίθεση και να πετύχουν κάποιο γκολ, όσες φορές όμως το προσπάθησαν εκεί ήταν η άμυνα του Άρη η οποία δεν τους επέτρεπε να απειλήσουν την εστία του Καντιμοίρη. Οι «κιτρινόμαυροι» που δεν είχαν το καθαρόαιμο φορ στην 11αδα, δυσκολευόντουσαν αρκετά να βρουν κενούς χώρους ώστε να απειλήσουν την εστία του Κισσαμικού.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους «κίτρινους» ήρθε στο 8ο λεπτό με τον Μπούρμπο να σεντράρει από τα δεξιά και τον Πασά να κάνει την προβολή, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Λαζαρίδη. Στο 24ο λεπτό ο Άρης έχασε ακόμα μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπαργκάν και τον Παυλίδη να παίζουν άψογα το ένα-δύο, ο τελευταίο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 40ο λεπτό χάθηκε ακόμα μια σπουδαία ευκαιρία με τον Μπούρμπο να πιάνει έναν «κεραυνό» και την μπάλα να γλύφει το αριστερό δοκάρι του Λαζαρίδη και να καταλήγει άουτ. Στο 45ο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τους «κιτρινόμαυρους» με τον Μπαργκάν να εκτελεί άψογα ένα φάουλ (λίγο έξω από την περιοχή) και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Λαζαρίδη, γράφοντας το 1-0.

Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: 1-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Σπανός πέρασε στο παιχνίδι τον Αντώνη Καπνίδη στην θέση του Μάρκου Ντούνη, θέλοντας έτσι να δώσει την  λύση στην ομάδα του και να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, ώστε να σφραγίσει την νίκη που θα της δώσει τρείς ακόμα βαθμούς. Ο Άρης είχε, τον πρώτο λόγο με την κατοχή της μπάλας να βρίσκεται στα δικά του πόδια στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Κισσαμικού ανέβηκαν κάποια μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας να πετύχουν κάποιο γκολ ώστε να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

Στο 48ο λεπτό οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, με τον Καπνίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Λαζαρίδη, όμως άργησε να πλασάρει και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλα. Στο 49ο λεπτό ο Μπαργκάν έκανε μια ωραία ατομική προσπάθεια, σούταρε και ο Λαζαρίδης απομάκρυνε με τα πόδια. Στο 68ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι χάσανε την μεγάλη τους ευκαιρία, με τον Ξυδά έκανε το σουτ αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 70ο λεπτό ο Κισσαμικός πέτυχε γκολ με τον Μαρκοπουλιώτη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 74ο λεπτό ο Πασάς έκανε πήρε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κάσσου αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Ο Άρης κατάφερε να κάνει το 6 στα 6 και πλέον βρίσκεται στο +5 από τον δεύτερο.

Τελικό αποτέλεσμα: 1-0

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς, Ντούνης (46΄Καπνίδης), Μπαργκάν (82΄Μαραγκός), Παυλίδης (68΄Κάσσος)

Κισσαμικός (Γ. Πετράκης): Λαζαρίδης, Αρναούτογλου (88΄Νικόλτσης), Μαρκοπουλιώτης, Τόλι, Ζιούλης, Σαλιάκας (77΄Αποστολίδης), Σελινιώτης (46΄Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο Ζεάν

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τζιαμπάσης (Κοζάνης) – Τζιουβάρας (Κοζάνης)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button