Ποδόσφαιρο

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων ο ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε μια σειρά δράσεων, προκριμένου να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι επλήγησαν από τον πρόσφατο σεισμό στην Κρήτη.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στρέφει για μια ακόμα φορά το βλέμμα της στην κοινωνία και μαζί με τους συνεργάτες της στέκεται ξανά στο πλευρό των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη.

Η Κρήτη βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω του ισχυρού σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου, με την ομάδα μας να αναλαμβάνει ουσιαστικές δράσεις για την στήριξη των ανθρώπων που επλήγησαν από το φυσικό φαινόμενο.

Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνουμε ότι σε πρώτη φάση, το μεσημέρι της Πέμπτης 30/9, μετά την πρωινή προπόνηση, όλοι οι ποδοσφαιριστές, προπονητές και εργαζόμενοι στην ομάδα, σε συνεργασία με τον χορηγό μας «Καλημέρα Φρούτα», θα μεταβούν οργανωμένα στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου, προκειμένου να μοιράσουν φρούτα σε περισσότερους από 600 συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα σπίτια τους.

Επίσης την Κυριακή 3/10/21, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε όλα τα έσοδα των απλών εισιτηρίων από τις θύρες 4 & 5 να δοθούν μέσω της Περιφέρειας Κρήτης σε σχολεία του δήμου Μινώα Πεδιάδος που επλήγησαν από τον σεισμό.

Όσοι αγοράσουν εισιτήριο για τον αγώνα της Κυριακής στις παραπάνω θύρες θα πάρουν δώρο το συλλεκτικό t-shirt με το μήνυμα «ΚΡΗΤΗ ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΗ» και τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό των ποδοσφαιριστών μας.

Για τον λόγο αυτό καλούμε όλους τους φιλάθλους μας να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο και να γεμίσουν αρχικά τις θύρες 4-5, έτσι ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τα σχολεία και στη συνέχεια όλες τις υπόλοιπες θύρες για να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές μας σε έναν ακόμα αγώνα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button