Ποδόσφαιρο

Στο… μηδέν το ντέρμπι του Μιλάνου

Μίλαν και Ίντερ έμειναν στο 0-0 στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς του Απριλίου

Πολύ γρήγορα θα ξεχαστεί ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σε ένα κακό παιχνίδι και την πρόκριση να κρίνεται στη ρεβάνς της 20ης Απριλίου.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες ευκαιρίες και σε μία από αυτές, οι «ροσονέρι» βρέθηκαν κοντά στο γκολ όταν στο 11′ ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Σαλεμάκερς και στην επαναφορά ο Ερναντέζ έστειλε την μπάλα άουτ. Ο Κρούνιτς στο 39′ είχε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ενώ η Ίντερ ήταν ακίνδυνη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο, με τον Λεάο να απειλεί τον Χαντάνοβιτς στο 47′ κι από εκεί και πέρα τίποτα. Οι δύο ομάδες μάλλον βολεύτηκαν με το 0-0 και όλα θα κριθούν τον επόμενο μήνα.

Μίλαν: Μενιάν, Φλορέντσι (84’Καλάμπρια), Τομόρι, Ρομανιόλι (26’Καλούλου), Ερναντέζ, Κεσί, Μπενασέρ, Σαλεμάκερς (67’Ντίαθ), Κρούνιτς (67’Μεσίας), Λεάο (67’Λεάο), Ζιρού.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντούμφρις (88’Γκόσενς), Μπαρέλα (65’Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς (88’Ντάρμιαν), Ντζέκο (80’Ντζέκο), Μαρτίνες (65’Σάντσες).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button