Ποδόσφαιρο

Στο… μηδέν η Μπάρτσα, στην Τουρκία κρίνονται όλα

Ηρθε ισόπαλη απέναντι στη Γαλατά στο Europa League

Η Μπαρτσελόνα μπήκε με καλή ψυχολογία στο ματς από τα τελευταία θετικά αποτελέσματά της όμως το πρώτο 45λεπτο η κατοχή μπάλας (67%) απέναντι στην Γαλατάσαραϊ ήταν ανούσια και το ημίχρονο έκλεισε με μόλις 4 τελικές (2 εντός εστίας) και έλλειψη δημιουργίας από τους Καταλανούς, γεγονός που ώθησε τον προπονητή τους να κάνει τρεις αλλαγές με την έναρξη του δευτέρου μέρους (Μπουσκέτς, Πικέ και Ντεμπελέ τα νέα πρόσωπα).

Οι διορθωτικές κινήσεις από τον πάγκο βοήθησαν την Μπαρτσελόνα να εμφανιστεί βελτιωμένη στο δεύτερο μέρος και να μπαίνει με μεγαλύτερη ευκολία στα αντίπαλα καρέ ενώ στο 61′ ο Τσάβι “έριξε” στο ματς και τον Ομπαμεγιάνγκ που πήρε τη θέση του Ντεπάι. Όμως, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 0-0 και όλα θα κριθούν στην Τουρκία.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο (46′ Πικέ), Γκαρσία, Άλμπα, Πέδρι, Γκονσάλες (46′ Μπουσκέτς), Φρένκι ντε Γιονγκ, Τραορέ (80′ Λουκ ντε Γιονγκ), Ντεπάι (61′ Ομπαμεγιάνγκ), Τόρες (46′ Ντεμπελέ)

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Πένα, Μπόι, Νέλσον, Μαρκάο, Φαν Άανχολτ, Κουτλού, Ανταλιαλί, Μπάμπελ (68′ Κίλιντς), Φεγκουλί (79′ Τσικαλντάου), Ακτούργκογλου, Μοχάμεντ (68′ Γκομίς)

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button