ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Στο κόλπο της απόκτησης του Χάρι Κέιν μπήκε και η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Χάρι Κέιν δεν έχει αποφασίσει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τότεναμ και πολλές είναι οι ευρωπαϊκές ομάδες που τον ορέγονται. Μία εξ αυτών και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του αρχηγού της εθνικής Αγγλίας (σ.σ. 80 συμμετοχές, 53 γκολ), λήγει τον Ιούνιο του 2024 και μέχρι στιγμής, οι διαπραγματεύσεις επέκτασης του, δεν παρουσιάζουν κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Με 22 γκολ και τέσσερις ασίστ, σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν, ο Αγγλος επιθετικός, είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Τότεναμ. Μάλιστα πρόσφατα, πέρασε το Πάνθεον του συλλόγου, καθώς με 270 γκολ, ξεπέρασε σε παραγωγικότητα τον θρύλο της ομάδας, Τζίμι Γκριβς (266 γκολ) κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην Ιστορία της Τότεναμ.

Το ενδιαφέρον για την απόκτηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και την Μπάγερν Μονάχου, είναι δεδομένο, όμως η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», αποκάλυψε ότι ο Κέϊν βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση και από την Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να ενισχύσει την «γραμμή κρούσης» της ισπανικής ομάδας.

Μάλιστα, οι διοικούντες τους Μαδριλένους, εκτιμούν πως ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θα προτιμούσε να τον παραχωρήσει σε ομάδα του εξωτερικού. Ως εκ τούτου, οι «μερένχες» θα μπορούσαν να περιμένουν και να προχωρήσουν σ’ ένα προσύμφωνο τον επόμενο Ιανουάριο, έτσι ώστε ν’ αποκτήσουν δωρεάν τον Κέϊν, εφ’ όσον αρνηθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο του.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button