Ποδόσφαιρο

Στο “κάδρο” του Άρη και ο Μπαράλες

Οι “κιτρινόμαυροι” φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Χερόνιμου Μπαράλες.

Ο 31χρονος πλέον φορ, πρώτος σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα με 17 γκολ, την σεζόν 2014/15, έχει προταθεί στους «κιτρινόμαυρους.

Ο Αργεντινός επιθετικός, έφυγε από την Ελλάδα το καλοκαίρι του 2015 με την Σίβασπορ, να καταβάλλει 1.5 εκ. ευρώ στον Αστέρα Τρίπολης για να τον αποκτήσει! Αγωνίστηκε μόλις σε 6 ματς, καθώς στη συνέχεια τραυματίστηκε, ενώ στο τέλος της χρονιάς, η ομάδα του υποβιβάστηκε, για να μείνει εν συνεχεία ελεύθερος.

Επέστρεψε στην Ουρακάν, από την οποία τον απέκτησε ο Αστέρας, αλλά μετά από μόλις ένα εξάμηνο, επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην… Μαλαισία και την Τζοχόρ, τον Ιανουάριο του 2017. Δεν στέριωσε ούτε και εκεί, καθώς οι λίγες συμμετοχές και ένα παράπτωμα, τον άφησαν εκτός ομάδας. Το καλοκαίρι προσπάθησε να επιστρέψει στην Ελλάδα αλλά δεν τα κατάφερε.

Εφόσον κριθεί ότι είναι σε θέση να προσφέρει αγωνιστικά, καθώς δεν έπαιξε από τότε και το κασέ του είναι στα επίπεδα του Άρη, δεν αποκλείεται να είναι αυτός που θα αποκτηθεί για την ενίσχυση της επίθεσης των «κιτρινόμαυρων». Κάτι που θα αποδειχθεί τις επόμενες μέρες…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button