Ποδόσφαιρο

Στο Ισραήλ κάνουν λόγο για “έλλειψη αυτοπεποίθησης” στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τι προκύπτει από το ρεπορτάζ της Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Άρης πετυχαίνει την Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα… περίεργο timing, βάσει τουλάχιστον από όσα “βγαίνουν” από το ρεπορτάζ του συλλόγου του Ισραήλ. Παρά την πρόκριση απέναντι στη Ζίρα, φαίνεται πως τα πράγματα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ δεν είναι ιδανικά, κάτι το οποίο φυσικά δεν πρέπει να “κοιμίσει” τον Άρη…

Όπως αναφέρουν στο Ισραήλ: “Ένα από τα συμπεράσματα που βγήκαν για την Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά τον αγώνα με τη Ζίρα την περασμένη Πέμπτη στο Bloomfield ήταν ότι η ομάδα αυτή την στιγμή έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης. Παραδόξως, αυτό το πρόβλημα προέκυψε μετά τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-3 στο πρώτο παιχνίδι στο Μπακού και έπρεπε να αγωνιστεί πιο ελεύθερα στον δεύτερο αγώνα.

Ο Ιβιτς μίλησε με τους συνεργάτες τους για το πρόβλημα που έχει εντοπιστεί και προσπάθησε να αντιληφθεί από τους παίκτες του γιατί δυσκολεύονται στην έδρα τους, στο Bloomfield”. Σχετικά με αυτό το τελευταίο, εκτός του αγώνα με τη Ζίρα, υπήρχε προηγουμένως και το 0-0 απέναντι στην Μακάμπι Νετάνια, οπότε αυτά τα δύο ματς φαίνεται να έχουν προκαλέσει προβληματισμό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button